Câştigă 3 invitaţii la filmul „Rush” („Rivalitate şi adrenalină”)!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-rush-rivalitate-si-adrenalina/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Rush”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|30 septembrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Rush”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Piloții de Formula 1 îți repetă o minciună: moartea e ceva ce li se-ntâmplă altora. Și, cu cât sunt mai aproape de moarte, cu atât se simt mai vii. În epoca de aur a competiției vitezei, campionii James Hunt și Niki Lauda se împing unul pe altul până la limita rezistenței fizice și psihice, prinși într-un vârtej al rivalitătii și dependenței de adrenalină. Într-un sport în care nu există loc pentru erori: o singură greșeală și ești mort!

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 30 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Rush, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 1 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul cărui campion celebru de Formula 1 este interpretat de Chris Hemsworth în Rush?

1. Niki Lauda

2. James Hunt

3. Mario Andretti

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

CONCURSUL s-a încheiat. Câștigătorii sunt: CATALINA BUICA, DENISA OPREA și NICOLETA MANALOIU. Felicitări!

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567