Câștigă 3 invitații la filmul SF „Riddick”!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-sf-riddick/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Riddick”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|13 septembrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Riddick”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

După hiturile „Întuneric Total” și „Cronicile lui Riddick”, anti-eroul perfect stăpânește din nou întunericul în cel mai recent film al seriei: „Riddick”. Condamnatul periculos cu ochi strălucitori care îi permit să vadă și în cea mai adâncă beznă este căutat de toți vânătorii de recompense din galaxie. Inițiat în arta bătăliei, Riddick se pricepe să ucidă în sute de feluri și, oricât de letali ar fi urmăritorii săi, nu este deloc ușor de ucis.

Din 13 septembrie, Vin Diesel intră din nou în pielea personajului Riddick și ia cu asalt cinematografele din România, într-un nou film din seria SF de succes.

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 16 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Riddick”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 17 septembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Care este trăsătura definitorie a lui Riddick?

1. Ochii strălucitori

2. Culoarea pielii

3. Tatuajul din frunte

 

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: LORENA ELENA, MARIANA PASE și GEORGE IULIAN. Felicitări!

 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.