Câştigă 3 invitaţii la filmul „Sunt o babă comunistă“, cu Luminiţa Gheorghiu şi Marian Râlea!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-sunt-o-baba-comunista-cu-luminita-gheorghiu/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Sunt o babă comunistă”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|23 august 2013

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Sunt o babă comunistă”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Din 23 august, Luminița Gheorghiu este… o babă comunistă, în cel mai nou film semnat Stere Gulea. Emilia, personajul ei, este o femeie de rând care încă tânjește după epoca de aur. Fiica sa, emigrată în Canada, nu reușește să o înțeleagă. Iar soțul ei, prins la mijloc, face toate eforturile să nu stea în calea lor pe „frontul de luptă“.

După rolul de excepție din filmul românesc premiat cu Ursul de Aur, „Poziția Copilului”, Luminița Gheorghiu revine pe marile ecrane alături de Marian Râlea, Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartău, Valeria Seciu, Coca Bloos, într-o comedie dulce-amăruie în regia lui Stere Gulea, după un roman de Dan Lungu.

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 26 august, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Sunt o babă comunistă”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 27 august, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

La ce capodoperă cinematografică au mai lucrat împreună Luminița Gheorghiu și Stere Gulea?

a. „Moromeții”

b. „Pădurea Spânzuraților”

c. „Ciuleandra”

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis. Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătorii sunt: Alexandra Elena, Diana Iliescu și Laura Munteanu. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.