Câştigă 3 invitaţii la filmul „Trăind printre demoni”!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-traind-printre-demoni/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Trăind printre demoni” („The Conjuring”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|7 august 2013

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Trăind printre demoni” („The Conjuring”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Din 9 august, îndrăznește să fii martorul unui caz real din dosarele familiei Warren, cercetători paranormali renumiți în toată lumea. Au investigat cazul de posedare din Amytiville și bântuirea din Conneticut. Dar cel mai terifiant caz al lor a avut loc în Harrisville. Povestea din „Trăind printre demoni” e cu atât mai înfricoșătoare cu cât este una reală. Consideră-te avertizat!

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 12 august, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Trăind printre demoni”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni, din momentul în care anunţăm câştigătorii.

Câștigătorii afișați pe site marți, 13 august, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul sau adresa din buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

„Trăind printre demoni” este cel mai terifiant caz al familiei Warren. Ce alt caz celebru au mai investigat?

a. Amytiville;

b. Culver City;

c. Thornton Heath.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii celor 3 invitaţii sunt Andra Silvestru, River Black și Moroșan Emilia.

18
/09
/13

„Costumul” (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk, se va juca la Opera Naţională Bucureşti pe 22 și pe 23 septembrie, de la ora 19.00. Participând la concurs, puteți câștiga o invitație dublă pentru reprezentația de pe 23 septembrie.

07
/09
/13

Ziarul Metropolis vă oferă o invitație dublă la spectacolele pe care Andreea Novac și István Téglás le vor susține, marți, 10 septembrie, de la ora 21:00, la Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu (Bd. Mărășești, nr. 80-82).

Pagina 5 din 7« Prima...34567