Câştigă 3 invitaţii la Gravity 3D: Misiunea în spaţiu!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-gravity-3d-misiunea-in-spatiu/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Gravity 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|6 octombrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Gravity 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) și Matthew Kowalski (George Clooney) sunt trimiși în spațiu, într-o misiune de rutină care se transformă în dezastru. Nava spațială e distrusă, iar cei doi devin captivi în spațiul infinit. Frica se transformă în panică și fiecare gură de aer îi aduce mai aproape de moarte. Fără comunicații. Fără oxigen. Fără scăpare.

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi seara, 10 octombrie, la întrebarea de mai jos şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Gravity 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni (15-29 octombrie).

Câștigătorii afișați pe site vineri, 11 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul astronautului veteran din Gravity este interpretat de actorul cunoscut pentru memorabilul personaj Danny Ocean în seria Ocean’s. În 2006 a primit un Oscar pentru rolul din Syriana. Care este numele actorului?

1. Ben Affleck

2. George Clooney

3. Sean Penn

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ADRIAN MARIN, DANIEL ALEX SĂFTEL și GEORGE TELU.

27
/11
/13

Art in Bucharest și Ziarul Metropolis te invită sâmbătă, 30 noiembrie, la o plimbare prin Bucureștiul artistic. Participă la concurs și te vei putea întâlni cu sculptorul Lucian Țăran, cu artistul vizual Zoița Delia Călinescu și cu imaginile unuia dintre cei mai cunoscuți fotografi contemporani, Josef Koudelka.