Câştigă 3 invitaţii la Gravity 3D: Misiunea în spaţiu!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-gravity-3d-misiunea-in-spatiu/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Gravity 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|6 octombrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Gravity 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) și Matthew Kowalski (George Clooney) sunt trimiși în spațiu, într-o misiune de rutină care se transformă în dezastru. Nava spațială e distrusă, iar cei doi devin captivi în spațiul infinit. Frica se transformă în panică și fiecare gură de aer îi aduce mai aproape de moarte. Fără comunicații. Fără oxigen. Fără scăpare.

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi seara, 10 octombrie, la întrebarea de mai jos şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Gravity 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni (15-29 octombrie).

Câștigătorii afișați pe site vineri, 11 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul astronautului veteran din Gravity este interpretat de actorul cunoscut pentru memorabilul personaj Danny Ocean în seria Ocean’s. În 2006 a primit un Oscar pentru rolul din Syriana. Care este numele actorului?

1. Ben Affleck

2. George Clooney

3. Sean Penn

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ADRIAN MARIN, DANIEL ALEX SĂFTEL și GEORGE TELU.

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).