Câştigă 3 invitaţii la Gravity 3D: Misiunea în spaţiu!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-gravity-3d-misiunea-in-spatiu/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Gravity 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|6 octombrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Gravity 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) și Matthew Kowalski (George Clooney) sunt trimiși în spațiu, într-o misiune de rutină care se transformă în dezastru. Nava spațială e distrusă, iar cei doi devin captivi în spațiul infinit. Frica se transformă în panică și fiecare gură de aer îi aduce mai aproape de moarte. Fără comunicații. Fără oxigen. Fără scăpare.

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi seara, 10 octombrie, la întrebarea de mai jos şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Gravity 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni (15-29 octombrie).

Câștigătorii afișați pe site vineri, 11 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul astronautului veteran din Gravity este interpretat de actorul cunoscut pentru memorabilul personaj Danny Ocean în seria Ocean’s. În 2006 a primit un Oscar pentru rolul din Syriana. Care este numele actorului?

1. Ben Affleck

2. George Clooney

3. Sean Penn

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ADRIAN MARIN, DANIEL ALEX SĂFTEL și GEORGE TELU.

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]