Câştigă două invitaţii la comedia „Fata care promitea“, cu Annette Bening şi Matt Dillon!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-comedia-fata-care-promitea-cu-annette-bening-si-matt-dillon/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Fata care promitea“, valabile în week-end-ul 24-25 august, la Movieplex Cinema Plaza România.

Un articol de |21 august 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Fata care promitea“, valabile în week-end-ul 24-25 august, la Movieplex Cinema Plaza România.

Kristen Wiig este Imogene, o tânără dramaturg din New York, care odată a avut succes şi care acum a eşuat din cauza unei crize de încredere în sine. Aflată într-o perioadă de profundă negare a realităţii după ce a fost părăsită de iubitul ei, un tip monden, Imogene îşi pune acum la bătaie talentul pentru crearea de drame pentru a înscena o sinucidere elaborată şi pentru a atrage mila celor din jur.

Dar încercarea i se întoarce împotrivă când se trezeşte că e pusă în custodia mamei sale, Zelda (Annette Bening), dependentă de jocuri de noroc, cu care nu era în relaţii tocmai călduroase. Acum trebuie să se ducă acasă la aceasta, în New Jersey.

Disperată să se întoarcă la Manhattan, la cercul ei de aşa-zişi prieteni, e nevoită mai întâi să-şi rezolve, în fine, problemele cu familia, inclusiv cu unicul ei frate (Christopher Fitzgerald), cu iubitul ei The Bousche (Matt Dillon), dar şi cu un tânăr arătos (Darren Criss), care, împreună, o vor ajuta să-şi găsească locul pe lumea asta. Regia este semnată de Shari Springer Berman şi Robert Pulcini.

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, cine semnează regia acestui film, până vineri, 23 august, ora 11.00. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă în week-end-ul 24-25 august, la Movieplex Cinema Plaza România.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), vineri, 23 august, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Movieplex Cinema Plaza România.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătorii sunt: CĂTĂLINA BUICA și DIANA EFREM. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.