Câştigă două invitaţii la comedia romantică „Lumea lui Arthur Newman“, cu Emily Blunt şi Colin Firth!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-comedia-romantica-lumea-lui-arthur-newman-cu-emiliy-blunt-si-colin-firth/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Lumea lui Arthur Newman“, valabile până pe 27 iunie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de Corina Vladov|15 iunie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Lumea lui Arthur Newman“, valabile până pe 27 iunie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Wallace Avery (Colin Firth) s-a săturat de viaţa lui. Divorţat, cu un fiu cu care nu mai păstrează legătura, nemulţumit de viaţa lui amoroasă, decide că a venit timpul să aplice o soluţie radicală.

Renunţă, pur şi simplu, la viaţa lui, cumpărându-şi o nouă identitate, ca Arthur Newman, şi pleacă apoi, spre ţinutul său de vis, Terre Haute, Indiana, unde e convins că are o şansă să lucreze ca jucător profesionist de golf. Ideea lui Wallace de a primi o a doua şansă în viaţă este să devină o altă persoană.

În călătoria sa e bulversat de o tânără, Michaela Fitzgerald (Emily Blunt), pe care Arthur o descoperă leşinată pe marginea piscinei motelului unde stătea. Ei îi ia numai câteva ore ca să descopere înşelătoria lui Wallace cu falsa identitate. Lui îi ia mult mai mult ca să descopere înşelătoria ei…

Colin Firth şi Emily Blunt sunt protagoniştii acestei comedii romantice care se petrece în miezul furtunii perfecte declanşate de o criză de identitate. „Arthur Newman“, după un scenariu de Becky Johnston, în regia lui Dante Ariola, are în centrul său doi oameni disperaţi să-şi refacă viaţa, să se îndrăgostească şi să găsească o cale pentru a accepta responsabilitatea a ceea ce sunt cu adevărat.

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, care sunt numele celor doi actori din rolurile principale, până joi, 20 iunie. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 21 iunie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 27 iunie 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.