Câştigă două invitaţii la concertul lui Răzvan Suma!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-concertul-lui-razvan-suma/

Răzvan Suma, unul dintre cei mai iubiţi violoncelişti români, va interpreta vineri, pe 15 noiembrie, Concertul în mi minor pentru violoncel şi orchestră, de Edward Elgar. Ziarul Metropolis vă oferă 2 invitaţii duble la acest concert.

Un articol de Corina Vladov|8 Noiembrie 2013

Răzvan Suma, unul dintre cei mai iubiți violonceliști români, va interpreta vineri, pe 15 noiembrie, Concertul în mi minor pentru violoncel și orchestră, de Edward Elgar. Ziarul Metropolis vă oferă 2 invitații duble la acest concert.

În a doua parte a concertului, Orchestra Națională Radio va interpreta Simfonia a II-a, de Rahmaninov, sub bagheta lui Martin Panteleev.

Citiți și: Răzvan Suma, violoncelist: „Dacă m-aş apuca să cânt acum, din memorie, termin cam în zece ore“

15nov2013_medium

Participă la concurs!

Răspunde la întrebarea „Cum s-a numit turneul național pe care l-a susținut Răzvan Suma în luna octombrie?” , până pe 11 noiembrie, și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru 2 invitații duble la concertul care are loc pe 15 noiembrie la Sala Radio.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 12 noiembrie, iar invitațiile pot fi ridicate cu 30 de minute înainte de începerea concertului, de la intrarea în Sala Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64).

Urmăriţi concursurile noastre, pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis!

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ALINA PARASCHIV și GEORGE SILVIU. Felicitări! 

18
/12
/13

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Ziarul Metropolis vă invită să-l vedeți duminică, 22 decembrie, ora 20:00, la Godot Café-Teatru. Participând la concurs, puteți câștiga una dintre cele două invitații duble.

08
/12
/13

I-am invitat pe spectatori să ne trimită povestiri care să conţină experienţele lor culturale de la Teatrul Metropolis. Am primit pe adresa redacţiei 28 de povestiri. Patru dintre ele vor fi publicate în Ziarul Metropolis şi vor primi invitaţii la „Lecţia de violoncel“, cu Radu Beligan.

Page 2 of 712345...Last »