Câştigă două invitaţii la concertul lui Răzvan Suma!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-concertul-lui-razvan-suma/

Răzvan Suma, unul dintre cei mai iubiţi violoncelişti români, va interpreta vineri, pe 15 noiembrie, Concertul în mi minor pentru violoncel şi orchestră, de Edward Elgar. Ziarul Metropolis vă oferă 2 invitaţii duble la acest concert.

Un articol de Corina Vladov|8 Noiembrie 2013

Răzvan Suma, unul dintre cei mai iubiți violonceliști români, va interpreta vineri, pe 15 noiembrie, Concertul în mi minor pentru violoncel și orchestră, de Edward Elgar. Ziarul Metropolis vă oferă 2 invitații duble la acest concert.

În a doua parte a concertului, Orchestra Națională Radio va interpreta Simfonia a II-a, de Rahmaninov, sub bagheta lui Martin Panteleev.

Citiți și: Răzvan Suma, violoncelist: „Dacă m-aş apuca să cânt acum, din memorie, termin cam în zece ore“

15nov2013_medium

Participă la concurs!

Răspunde la întrebarea „Cum s-a numit turneul național pe care l-a susținut Răzvan Suma în luna octombrie?” , până pe 11 noiembrie, și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru 2 invitații duble la concertul care are loc pe 15 noiembrie la Sala Radio.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 12 noiembrie, iar invitațiile pot fi ridicate cu 30 de minute înainte de începerea concertului, de la intrarea în Sala Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64).

Urmăriţi concursurile noastre, pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis!

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ALINA PARASCHIV și GEORGE SILVIU. Felicitări! 

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Page 7 of 7« First...34567