Câştigă două invitaţii la filmul de animaţie „Despicable Me 2“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-filmul-de-animatie-despicable-me-2/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Despicable Me 2”/„Sunt un mic ticălos 2”, valabile până pe 18 iulie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de Laura Iancu|3 iulie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Despicable Me 2“/„Sunt un mic ticălos 2“, valabile până pe 18 iulie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul „Despicable Me“/„Sunt un mic ticălos“, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind  astfel al zecelea film de animaţie din istoria Americii, din punct de vedere al încasărilor.

Anul acesta, „Despicable Me 2“/„Sunt un mic ticălos 2“ te invită la alte aventuri comice alături de (fostul?) super-ticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi… o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, care este numele actorului care dă voce personajului principal, până miercuri, 10 iulie. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi joi, 11 iulie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 18 iulie 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

Concurs încheiat. Cei doi câştigători sunt Dana Costache şi Cristian Liţoiu. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.