Câştigă două invitaţii la filmul „Kick-Ass 2“, cu Jim Carrey!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-filmul-kick-ass-2-cu-jim-carrey/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Kick Ass 2“, valabile până pe 29 august, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de |13 august 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Kick Ass 2“, valabile până pe 29 august, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Kick-Ass, Hit Girl şi Red Mist sunt gata de acţiune în „Kick Ass 2“, după succesul imens din 2010 cu „Kick Ass“.
De această dată, actele de bravură nebuneşti ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamaţi care pornesc mascaţi într-o cruciadă proprie.

Conduşi de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru se alătură acestei patrule. Dar când supereroii noştri amatori ajung să fie vânaţi de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), renăscut acum sub numele de The Motherfucker, singura care-i poate salva de la pieire e Hit Girl (Chloë Grace Moretz).

The Motherfucker îşi adună propria gaşcă de superdiabolici şi ticluieşte un plan ca să-i facă pe Kick-Ass şi pe Hit Girl să plătească pentru ce i-au făcut tatălui său. Dar planul său are o fisură: dacă te pui cu un membru al echipei Justiţie Eternă, ţi-i pui pe toţi în cap…

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, care este numele personajului negativ din filmul „Kick Ass 2“, până luni, 19 august. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi marţi, 20 august, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 29 august 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

Concurs încheiat. Oana Benzar şi Cristina Spirescu au câştigat fiecare câte o invitaţie de două locuri. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.