Câştigă două invitaţii la filmul „No“, cu Gael García Bernal!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-filmul-no-cu-gael-garcia-bernal/

Ziarul Metropolis şi Independenţa Film îţi oferă două invitaţii duble la filmul „No“, în regia lui Pablo Larraín, programat joi, 11 iulie, de la ora 20.00, la Cinema Studio din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|5 iulie 2013

Ziarul Metropolis şi Independenţa Film îţi oferă două invitaţii duble la filmul „No“, în regia lui Pablo Larraín, programat joi, 11 iulie, de la ora 20.00, la Cinema Studio din Bucureşti.

„No“ este unul din cele mai provocatoare şi solicitante filme ajunse în acest an în cinematografele din România, scrie Ionuţ Mareş, într-o cronică publicată în Ziarul Metropolis.

Filmul, „inspirat din fapte reale“, reconstituie o campanie din 1988 pentru un referendum în care opoziţia încearcă să convingă populaţia să spună NU prelungirii mandatului lui Pinochet, iar generalul şi anturajul său – să obţină un DA pentru rămânerea la putere.

Tabăra împotriva puterii apelează la un tânăr dar reputat copywriter, René Saavedra (interpretat de starul Gael García Bernal, într-unul din cele mai reuşite roluri), care împrumută campaniei politice strategiile din reclamele pe care le concepea pentru diverse produse.

Până aici, nimic foarte spectaculos. Doar când începi să te laşi acaparat de abordarea lui Larraín, „No“ îşi dezvăluie adevărata grandoare, care l-a făcut să fie apreciat în 2012 la Cannes, să primească o nominalizare la Oscar (pentru cel mai bun film străin) la începutul acestui an şi să culeagă laudele criticii internaţionale.

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, ce vârstă are regizorul filmului, Pablo Larraín, până miercuri, 10 iulie, la ora 17.00. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi miercuri, 10 iulie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă în seara de joi, 11 iulie, de la ora 20.00, la Cinema Studio din Bucureşti.

Invitaţiile se vor ridica de la casa de bilete a cinematografului Studio, cu 15 minute înainte de începerea filmului.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

Concurs încheiat. Câştigătorii sunt Adrian Sandu şi Irina Alexandra. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.