Câştigă două invitaţii la filmul „R.I.P.D. Copoi pentru strigoi“, cu Ryan Reynolds!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-filmul-r-i-p-d-copoi-pentru-strigoi-cu-ryan-reynolds/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „R.I.P.D. Copoi pentru strigoi“, valabile până pe 1 august, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de |16 iulie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „R.I.P.D. Copoi pentru strigoi“, valabile până pe 1 august, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

„R.I.P.D. Copoi pentru strigoi“ este o comedie de acţiune supranaturală, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, despre doi poliţişti morţi şi… nu prea… care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive.

Aceste suflete au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace. Filmul e regizat de Robert Schwentke („Red“) şi produs de Neal H. Moritz (seria „Fast and Furious“, „I Am Legend“), Michael Fottrell şi Mike Richardson.

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, care este numele actorilor din rolurile principale, până luni 22 iulie. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi marţi, 23 iulie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 1 august 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

Concurs încheiat! Câştigătorii celor două invitaţii sunt Arte Miza şi Marian Coroi. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.