Câştigă două invitaţii la spectacolul Teatrului Metropolis, „Îngeri în America“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-spectacolul-teatrului-metropolis-ingeri-in-america/

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară şi nu consecutiv în două seri, ca până acum.

Un articol de Andrada Văsii|27 iunie 2013

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

Creatorii au regândit spectacolul și au modificat anumite scene, astfel încât acest hit al dramaturgiei americane din secolul XXI poate fi jucat în doar o singură reprezentație.

Citiţi şi: George Costin, actor: „Cea mai mare greutate este să nu scazi sub un anumit standard“

„Îngeri în America“, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză şi în scenografia Adrianei Grand, este o feerie cu îngeri și își merită, fără niciun dubiu, calificativul „extaziant“ pus de critică dar și de public. Politică, discriminare, iubire şi ură, sexualitate şi sentiment pur – adunate într-o radiografie a umanității euroatlantice.

Un basm care prinde viață

„Îngeri în America“ – un basm postindustrial despre diferențe, despre tabuuri dar mai ales despre Îngerii coborâți din mistica urbană a intoleranței. Ei descind din revolta Stonewall și se regăsesc în tinerii violenți dar, paradoxal, atât de fragili ai tendinței Emo, ai mișcării Occupy sau New Age. Niște băieți și niște fete care nu pot plânge deși trăiesc cu lacrima în gât.

Dipticul „Îngeri în America“ a devenit o piesă cult în Statele Unite și a fost reprezentată la Teatrul Național din Londra și la Festivalul de la Avignon.

În acest moment, piesa lui Tony Kushner se mai joacă și pe scenele din Budapesta (Teatrul Național), Roma (Teatro Valle), NY (New York Signature Company).

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, numele a trei actori din distribuţie, până vineri, 28 iunie, la ora 11.00.

Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi mâine, 28 iunie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, pe care o vor putea ridica la intrarea în sala de spectacol a Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

Info:

Teatrul Metropolis, Bucureşti (Str. Mihai Eminescu, nr. 89)

Rezervările se pot face la numerele 021.210.51.80 şi 0728.138.265 (în intervalul orar 10.00-19.00).

Foto credit: Teatrul Metropolis

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.