Câştigă două invitaţii la thrillerul „Passion“, cu Noomi Rapace şi Rachel McAdams!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-thrillerul-passion-cu-noomi-rapace-si-rachel-mcadams/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Independenţa Film îţi oferă două invitaţii duble la premiera filmului „Passion“, vineri, 16 august, de la ora 20.00, la Cinema Studio din Bucureşti (Bd. Magheru, Nr. 29).

Un articol de Laura Iancu|13 august 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Independenţa Film îţi oferă două invitaţii duble la premiera filmului „Passion“, vineri, 16 august, de la ora 20.00, la Cinema Studio din Bucureşti (Bd. Magheru, Nr. 29).

Filmul regizorului american Brian De Palma le are în distribuţie pe actriţele Rachel McAdams şi Noomi Rapace. „Passion“ a fost nominalizat anul trecut pentru „Leul de Aur“ la a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de la Veneţia.

Despre cele două actriţe din rolurile principale, De Palma spune: „Noomi Rapace este periculoasă. Ea poate foarte uşor să te sperie din rolul protejatei Isabelle, manipulată, furată şi umilită de şefa ei. Asta pentru că nu poţi ghici niciodată ce are de gând. Da, e posibil chiar să omoare pe cineva.“

Citiţi şi: VIDEO În premieră de la Veneţia: „Passion“, controversatul thriller erotic marca Brian De Palma

„Rachel McAdams este foarte sexy şi o distrează enorm să joace roluri de femeie diabolică. De obicei, actriţelor nu le plac rolurile în care trebuie să manipuleze pe cineva, însă Rachel a fost foarte implicată de la început. Să nu uităm că Rachel şi Noomi mai lucraseră deja împreună şi pentru filmul «Sherlock Holmes» al lui Guy Ritchie, aşa că se ştiau deja destul de bine“, mai povesteşte De Palma.

„Adevărul este că e greu de spus dacă «Passion» este sau nu un thriller erotic… În filmul original („Love Crime / Crime d’amour din 2010“ – n.red.), Alain Corneau n-a marşat prea tare pe atracţia sexuală dintre personaje. La mine, Noomi Rapace şi Rachel McAdams au jucat scenele respective mai direct. Eu nu le-am spus niciodată «Sărutaţi-vă!» sau «Acum fiţi erotice!». Au jucat exact cum au simţit ele. Când au considerat că e cazul, s-au şi sărutat. Când nu, nu. Şi lucrul acesta chiar a avut efect“, afirmă regizorul.

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, pentru ce premiu a fost nominalizat anul trecut filmul lui Brian De Palma, până joi, 15 august, la ora 17.00. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi joi seara vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă în seara de vineri, 16 august, de la ora 20.00, la Cinema Studio din Bucureşti.

Invitaţiile se vor ridica de la casa de bilete a cinematografului Studio, cu 15 minute înainte de începerea filmului.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

Concurs încheiat. Denis Dinulescu şi Antonia Drăgan sunt câştigătorii celor două invitaţii duble la filmul „Passion“, programat mâine seară, de la ora 20.00, la cinema Studio din Bucureşti. Invitaţiile se vor ridica de la casa de bilete a cinematografului Studio, cu 15 minute înainte de începerea filmului. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.