Câştigă invitaţii la concertul de Crăciun al Spirit Brass Ensemble!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-invitatii-la-concertul-de-craciun-al-spirit-brass-ensemble/

Colindele cântate live sunt o metodă sigură de a intra în atmosfera Sărbătorilor. Ca vacanţa să pară mai aproape, Ziarul Metropolis vă oferă două invitaţii duble la concertul suţinut de Spirit Brass Ensemble la Sala Radio, pe 17 decembrie, de la ora 19.00.

Un articol de Ziarul Metropolis|9 decembrie 2013

Colindele cântate live sunt o metodă sigură de a intra în atmosfera Sărbătorilor. Ca vacanţa să pară mai aproape, Ziarul Metropolis vă oferă două invitaţii duble la concertul susţinut de Spirit Brass Ensemble la Sala Radio, pe 17 decembrie, de la ora 19.00.

Spirit Brass Ensemble, un ansamblu inedit în lumea muzicală românească, va interpreta şlagăre internaţionale ca White Christmas sau Santa Claus is Comin’ to Town, dar şi o suită de colinde româneşti, toate acestea în sonoritatea inedită specifică alămurilor. Condus de dirijorul Mihai Ceascai (şef de partidă tubă al Orchestrei Naţionale Radio), ansamblul propune melomanilor o experienţă artistică inedită, în care singurele instrumente folosite sunt cele de alamă, uneori completate de cele de percuţie.

Spirit Brass Ensemble

Intră în atmosfera Crăciunului cu Spirit Brass Ensemble!

Tag-uiește într-un comentariu pe prietenul cu care vrei să mergi la concert, până pe 10 decembrie, și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru 2 invitații duble la concertul care are loc pe 17 decembrie, la Sala Radio.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Câștigătorii vor fi anunțați pe 11 decembrie, iar invitațiile pot fi ridicate cu 30 de minute înainte de începerea concertului, de la intrarea în Sala Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64).

Urmăriţi concursurile noastre, pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis!

Foto: Facebook Spirit Brass Ensemble

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: LIANA IONESCU și ILIE DOBRIN. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.