Câștigă invitații la „Homefront: Orasul fara legi”!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-invitatii-la-homefront-orasul-fara-legi/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Orasul fara legi”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|6 decembrie 2013

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Orasul fara legi”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Phil Broker (Jason Statham) a lăsat în urmă un trecut violent și s-a retras cu fiica lui într-un orășel liniștit. Dar siguranța e doar o iluzie. Acum, pericolul e singura realitate. În curând va afla că legile sunt dictate de Gator (James Franco), un traficant de droguri fără scrupule. Iar Broker, fost agent anti-drog, reprezintă o amenințare majoră. Chiar dacă nu vrea probleme, când viaţa îi este amenințată și fiica răpită, Broker începe războiul.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Orasul fara legi!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 9 decembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Orasul fara legi, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 10 decembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce profesie are personajul Phil Broker interpretat de Jason Statham în Homefront: Orasul Fara Legi?

1. Politist în brigada anti-drog

2. Traficant de droguri

3. Actor

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Orasul fara legi

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: OANA-MARIA POPESCU, MIHAI CRĂCIUNESCU, DIANA CALUGARU. Felicitări!

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Pagina 4 din 7« Prima...23456...Ultima »