Câştigă invitaţii la „O piesă deşănţată“, cu Marius Manole!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-invitatii-la-o-piesa-desantata-cu-marius-manole/

Participând la concurs, puteţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble pentru acest spectacol, în care joacă Marius Manole.

Un articol de Ziarul Metropolis|17 decembrie 2013

„Teatrul nu e o clădire“ încheie seria celor mai populare spectacole scrise de Lia Bugnar cu spectacolul „O piesă deşănţată“, care se joacă joi, 19 decembrie, de la ora 22.00 la Godot Café-Teatru (stada Blănari nr 14). Participând la concurs, puteţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble pentru acest spectacol, în care joacă Marius Manole.

Traducătorul-filatelist Radu Iacoban, „cel-pe-care-îl-strâng chiloţii”, arhitecta Lia Bugnar, „scândura” cu libido zero, Marius Manole, machoul virgin, „suprasexuala” Ilinca Manolache şi infractorul iubitor de broaşte ţestoase Alexandru Huţuleac păţesc următoarele lucruri în spectacolul O piesă deşănţată: aproape că fac sex în grup, îşi plimbă pistolul pe la tâmplă, devorează „cronţănele”, beau whisky, sunt spontani şi adorabili, râd, joacă, se pupă şi supravieţuiesc mai multor valuri de aplauze, care aproape că-i mătură de pe scenă.

Da, spectatorii fac ca trenul şi îi „uu-ie” pe actorii care joacă din pură plăcere un text scris din pură inspiraţie de Lia Bugnar.

199

Marius Monole într-un spectacol comic: participă la concurs!

Până miercuri, 18 decembrie, la ora 21.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorți miercuri seara, 18 decembrie, în jurul orei 21.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „O piesă deșănțată“, programat la Godot Cafe-Teatru joi, 19 decembrie, de la ora 22.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Godot Cafe-Teatru, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Foto (Lia Bugnar și Marius Manole): Cătălina Flămînzeanu

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: CORINA FLORESCU și STRECHE NICOLAE FLORENTIN. Felicitări!

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).