Câștigă o invitație dublă la spectacolul „7 dintr-o lovitură”!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-dubla-la-spectacolul-7-dintr-o-lovitura/

Godot Cafe Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la spectacolul de teatru ,,7 dintr-o lovitură” scris şi regizat de Lia Bugnar, cu actorii Ilinca Manolache, Anghel Damian, Cătălin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole, Maria Obretin.

Un articol de Andrada Văsii|17 septembrie 2013

Godot Café Teatru și Ziarul Metropolis îţi oferă o invitație dublă la spectacolul de teatru ,,7 dintr-o lovitură”  scris și regizat de Lia Bugnar, cu actorii Ilinca Manolache, Anghel Damian, Cătălin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole și Maria Obretin.

,,Şapte oameni complet diferiţi sunt închişi în studioul unei televiziuni. Doar doi dintre ei vor fi „norocoşii’ aleşi să joace într-o telenovelă. Fiecare încearcă să convingă publicul că merită să fie votat, însă, dincolo de aparenţe, întrezărim demoni (interiori) gata să-şi devoreze adversarii.

Gabi, băiatul Rac, se laudă cu moralitatea sa desăvârşită, dar încercările de a ieşi din anonimat poartă amprenta penibilului şi ascund o copilărie petrecută în faţa televizorului. Nick pretinde că a venit ca să se distreze. Şi o face, râzând de pe marginea prăpastiei, până când zâmbetul îi părăseşte chipul şi lasă locul unei tristeţi de arlechin uitat.

7 dintr-o lovitura

Godot Café Teatru și Ziarul Metropolis îţi oferă o invitație dublă la spectacolul de teatru ,,7 dintr-o lovitură” scris și regizat de Lia Bugnar.

Clara este harpista ingenuă în stare să facă dragoste în direct ca să-şi permită o harpă nouă. Bobo, bişniţar şi băiat dur, ajunge să-i ceară iertare bunicii pentru că s-a dezbrăcat în faţa lumii. Fefe este toxicomană şi fuge de o relaţie eşuată. În realitate, vrea să o recucerească pe fosta ei iubită pentru care nutreşte sentimente contradictorii.

Luca meditează la problemele fluturilor daltonişti, dar firea boemă nu-i este de folos ca să împiedice evacuarea din casa unde a locuit cu părinţii o viaţă întreagă. Oportunista Ema ar face orice ca să câştige. Numai că siguranţa de sine afişată nonşalant maschează o frică morbidă de sărăcie (Teodora Gheorghe, scriitor).

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi, 19 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi o invitaţie dublă la „7 dintr-o lovitură”, valabilă la Godot Café Teatru.

Câștigătorul afișat pe site vineri, 20 septembrie, poate beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la Godot Café Teatru. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa la Godot Café Teatru.

Întrebarea este:

Cum se numește personajul care meditează la problemele fluturilor daltoniști?

a) Fefe

b) Ema

c) Luca

d) Clara

Notă: Câștigătorul este rugat să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că dorește să beneficieze de invitație. Cel care nu confirmă, într-un interval de trei ore de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, va pierde dreptul de a utiliza invitația.

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.