Câştigă o invitaţie dublă la spectacolul „Costumul“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-dubla-la-spectacolul-costumul/

„Costumul” (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk, se va juca la Opera Naţională Bucureşti pe 22 şi pe 23 septembrie, de la ora 19.00. Participând la concurs, puteţi câştiga o invitaţie dublă pentru reprezentaţia de pe 23 septembrie.

Un articol de Corina Vladov|18 septembrie 2013

„Costumul“ (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk, se va juca la Opera Naţională Bucureşti pe 22 și pe 23 septembrie, de la ora 19.00. Participând la concurs, puteți câștiga o invitație dublă pentru reprezentația de pe 23 septembrie.

Adaptat după nuvela cu acelaşi titlu a lui Can Themba, un scriitor sud-african de culoare, spectacolul „Costumul“, montat inițial în limba franceză, a revenit, în 2012, la Theatre des Bouffes du Nord, teatrul parizian pe care Peter Brook l-a făcut celebru şi pe care l-a și condus mai bine de 30 de ani. Noua montare este realizată în limba originală (engleză) și se află, conform celor doi regizori, „undeva între limba vorbită şi cea cântată”.

Spectacolul, care face parte din stagiunea curentă a teatrului francez, este o poveste plină de umor despre „costumul” lăsat în urmă de un amant fugar în casa iubitei sale, costum care devine personajul central al poveștii.

Participă la concurs!

Răspunde, într-un comentariu pe site, la întrebarea „În avanpremiera cărui festival vor avea loc reprezentațiile cu spectacolul «Costumul»?”, până vineri seara, pe 20 septembrie, și vei fi înscris în tragerea la sorți care va avea loc sâmbătă dimineața.

Câștigătorul își va putea ridica invitația luni, de la intrarea în Opera Națională București, cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

Dacă v-a plăcut articolul, urmăriţi-ne și pe Facebook!

Concursul s-a încheiat. Câștigătorul este ROXANA IACOB. Felicitări!

 

 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.