Câştigă o invitaţie dublă la spectacolul „Noi 4“, cu Marius Manole şi Lia Bugnar!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-dubla-la-spectacolul-noi-4-cu-marius-manole-si-lia-bugnar/

Vineri, 26 iulie, de la ora 22.00, la Godot Cafe-Teatru se joacă „Noi 4“, un spectacol cu Maria Obretin, Ilinca Manolache şi Marius Manole. Autoarea textului, Lia Bugnar are un rol surprinzător. Participând la concurs, poţi câştiga o invitaţie de două persoane.

Un articol de Judy Florescu|24 iulie 2013

Vineri, 26 iulie, de la ora 22.00, la Godot Cafe-Teatru  se joacă „Noi 4“, un spectacol cu Maria Obretin, Ilinca Manolache și Marius Manole. Autoarea textului, Lia Bugnar are un rol surprinzător. Participând la concurs, poți câștiga o invitație de două persoane.

„Noi 4“ are calitatea de a fi o montare gustată de public, datorită unei construcţii aparent simple şi supuse unei reţete, la nivel dramaturgic. În esenţă, însă, textul Liei Bugnar reuşeşte să rămână în permanenţă în dialog (a se citi „dispută”) cu el însuşi, oferind asumat doza de telenovelă şi de ironie. Se emoţionează şi râde de propria emoţie, în acelaşi timp.

E un efect de distanţare de tip brechtian, atât în scriitură, cât mai ales în interpretare, mai ales încazul Mariei Obretin, care jonglează între cele două planuri şi cu inteligenţă, şi cu subtilitate, şi cu feminitate, şi cu o teatralitate asumată, controlând în permanenţă cantitatea de emoţie. E un experiment mai puţin încercat în teatrul autohton, tributar metodei stanislavskiene“, scrie criticul Monica Andronescu, în Yorick.ro.

Participă la concurs! 

Dacă ne spui, într-un comentariu pe site (până joi seara, 25 iulie), numele unui alte piese scrie de Lia Bugnar, ești înscris în tragerea la sorți pentru o invitație dublă. Câștigătorul va fi anunțat vineri dimineața, iar invitația poate fi ridicată în seara spectacolului, la intrarea în Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14), cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis. Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătoarea se numește IULIANA FLORICICA. Felicitări și vizionare plăcută!

Foto: Cătălina Flămînzeanu

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.