Câştigă o invitaţie la comedia „Asta-i tinereţea noastră“, la Godot Cafe-Teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-comedia-asta-i-tineretea-noastra-la-godot-cafe-teatru/

Godot Cafe-Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie pentru „Asta-i tinereţea noastră“, care se joacă sâmbătă, 20 iulie, de la ora 19.00. Din distribuţie fac parte Paul Ipate, Ioana Blaj şi Conrad Mericoffer. Regia e semnată de Radu Iacoban.

Un articol de Corina Vladov|17 iulie 2013

Godot Cafe-Teatru şi Ziarul Metropolis îți oferă o invitație dublă pentru „Asta-i tinerețea noastră“, care se joacă sâmbătă, 20 iulie, de la ora 19.00. Din distribuție fac parte Paul Ipate, Ioana Blaj și Conrad Mericoffer. Regia e semnată de Radu Iacoban.

„E nevoie de foarte mult timp pentru a fi tânăr” spune Picasso. E nevoie de o oră și jumătate de râs copios pentru ca cei care văd acest spectacol să simtă că au fost și încă sunt tineri.

Povestea imaginată de Kenneth Lonergan, care a stat la baza unor producții impresionante pe Broadway și West End, vorbește despre momentul marcant care face trecerea de la teribilism la intrarea propriu-zisă în viață. Lonergan manevrează impecabil situațiile dramatice, oferind actorilor posibilitatea de a se implica total și spectatorului oportunitatea de a se delecta vizionând o poveste hazlie și emoționantă.

Warren (Paul Ipate) e dat afară din casa tatălui său și se cazează cu forța în garsoniera prietenului cel mai bun, Dennis (Conrad Mericoffer). După care încep peripețiile…

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi să răspunzi, într-un comentariu pe site, la întrebarea „Care este actorul din distribuție care a luat Premiul UNITER pentru debut, în 2011?“ până vineri la ora 17.00.

Tragerea la sorți va avea loc vineri seara, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14, București), cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

CONCURSUL S-A TERMINAT. Invitația a fost câștigată de Nicoleta Manaloiu. Felicitări!

 

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]