Câştigă o invitaţie la spectacolul „Îngeri în America“, de la Teatrul Metropolis!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-spectacolul-ingeri-in-america-de-la-teatrul-metropolis/

Spectacolul „Îngeri în America“, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, va avea ultima reprezentaţie din această stagiune sâmbătă şi duminică (25 şi 26 mai, de la ora 19.00), la Teatrul Metropolis. Răspunde la o întrebare şi poţi primi o invitaţie la acest spectacol!

Un articol de Corina Vladov|23 mai 2013

Spectacolul „Îngeri în America“, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, va avea ultima reprezentație din această stagiune sâmbătă și duminică (25 şi 26 mai, de la ora 19.00), la Teatrul Metropolis.

Producția s-a aflat în centrul unei controverse, după ce juriul de nominalizări al Uniunii Teatrale din România (UNITER) a spus că nu și-a putut organiza programul în așa fel încât să vadă montarea lui Victor Ioan Frunză.

Mai mulţi critici de teatru şi-au exprimat nemulţumirea că un spectacol de o asemenea anvergură nu a fost nici măcar văzut de juriul UNITER şi, prin urmare, nu a fost luat în calcul pentru nicio categorie de premii.

Spectacolul, care se bazează pe piesa cu același nume scrisă de Tony Kushner (câștigător al Premiului Pulitzer), abordează tema homosexualității și a intoleranței, în America anilor ’80. În opinia lui Victor Ioan Frunză, piesa, care a fost pentru prima dată reprezentată integral în România, la Teatrul Metropolis, „este o capodoperă a secolului XX“.

Montarea are o distribuție care se remarcă prin rezistență și versatilitate, majoritatea actorilor interpretând mai multe personaje, pe parcursul celor două ore și jumătate de spectacol. Partea întâi (de sâmbătă seara) se numește „Sfârșitul Lumii e aproape“, iar cea de a doua (care se joacă duminică) – „Perestroika“.

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis oferă două invitaţii  a câte două locuri fiecare, la ambele reprezentaţii. Astfel, un câştigător va primi o invitaţie de două locuri sâmbătă şi o invitaţie de două locuri duminică. Celălalt câştigător va fi premiat la fel.

Ca să participi la tragerea la sorți pentru o invitație de două locuri, în ambele seri, trebuie să menționezi, într-un comentariu pe site, numele a trei actori din distribuție. Cei doi câștigători vor fi anunțați mâine seară, pe 24 mai, pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului.

Foto: Adriana Grand

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.