Câştigă o invitaţie la spectacolul „Îngeri în America“, de la Teatrul Metropolis!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-spectacolul-ingeri-in-america-de-la-teatrul-metropolis/

Spectacolul „Îngeri în America“, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, va avea ultima reprezentaţie din această stagiune sâmbătă şi duminică (25 şi 26 mai, de la ora 19.00), la Teatrul Metropolis. Răspunde la o întrebare şi poţi primi o invitaţie la acest spectacol!

Un articol de Corina Vladov|23 mai 2013

Spectacolul „Îngeri în America“, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, va avea ultima reprezentație din această stagiune sâmbătă și duminică (25 şi 26 mai, de la ora 19.00), la Teatrul Metropolis.

Producția s-a aflat în centrul unei controverse, după ce juriul de nominalizări al Uniunii Teatrale din România (UNITER) a spus că nu și-a putut organiza programul în așa fel încât să vadă montarea lui Victor Ioan Frunză.

Mai mulţi critici de teatru şi-au exprimat nemulţumirea că un spectacol de o asemenea anvergură nu a fost nici măcar văzut de juriul UNITER şi, prin urmare, nu a fost luat în calcul pentru nicio categorie de premii.

Spectacolul, care se bazează pe piesa cu același nume scrisă de Tony Kushner (câștigător al Premiului Pulitzer), abordează tema homosexualității și a intoleranței, în America anilor ’80. În opinia lui Victor Ioan Frunză, piesa, care a fost pentru prima dată reprezentată integral în România, la Teatrul Metropolis, „este o capodoperă a secolului XX“.

Montarea are o distribuție care se remarcă prin rezistență și versatilitate, majoritatea actorilor interpretând mai multe personaje, pe parcursul celor două ore și jumătate de spectacol. Partea întâi (de sâmbătă seara) se numește „Sfârșitul Lumii e aproape“, iar cea de a doua (care se joacă duminică) – „Perestroika“.

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis oferă două invitaţii  a câte două locuri fiecare, la ambele reprezentaţii. Astfel, un câştigător va primi o invitaţie de două locuri sâmbătă şi o invitaţie de două locuri duminică. Celălalt câştigător va fi premiat la fel.

Ca să participi la tragerea la sorți pentru o invitație de două locuri, în ambele seri, trebuie să menționezi, într-un comentariu pe site, numele a trei actori din distribuție. Cei doi câștigători vor fi anunțați mâine seară, pe 24 mai, pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului.

Foto: Adriana Grand

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567