Câştigă o invitaţie la spectacolul „LSD Theatre Show“, la Godot Cafe-Teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-spectacolul-lsd-theatre-show-la-godot-cafe-teatru/

Godot Cafe-Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la spectacolul „LSD Theatre Show“, programat luni, 19 august, de la ora 20.00. Din distribuţie fac parte Isabela Neamţu şi Matei Chioariu. Regia este semnată de Horia Suru.

Un articol de Corina Vladov|13 august 2013

Godot Cafe-Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitație dublă la spectacolul „LSD Theatre Show“, programat luni, 19 august, de la ora 20.00. Din distribuţie fac parte Isabela Neamţu şi Matei Chioariu. Regia este semnată de Horia Suru.

Spectacolul lui Horia Suru, după piesa lui Christopher Durang, surprinde omul contemporan, în existenţa lui cotidiană. Acţiunea se desfăşoară într-un studio de televiziune conceptualizat, de tipul unui platou pregătit pentru un show de divertisment nocturn.

„O fată tânără, singură, cântă la un violoncel. E târziu. Întuneric. Oraşul ăsta e plin de nenorociţi, externaţi poate de la Spitalul de Psihiatrie. Pe unii îi şi cunosc“, scrie actriţa Isabela Neamţu. „Este o continuă descoperire acest tânăr de la «supermarket» pe care trebuie să-l joc în «LSD»“, spune şi Matei Chioariu.

„Râsul consumă şi eliberează în acelaşi timp, linişteşte, calmează, dar şi suscită, agită şi provoacă. Să râdem: timid, candid, curajos, fricos, plin, străin, ironic, amar, violent, blând, frumos, fioros, palid, fals, forţat. Râdeţi cu noi, ori de noi“.

Horia Suru
regizor

LSD

Matei Chioariu şi Isabela Neamţu, în spectacolul „LSD Theatre Show“

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi să spui, într-un comentariu pe site, numele celor doi actori din distribuţie, până duminică, 18 august, la ora 17.00.

Tragerea la sorți va avea loc duminică seara, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14, București), cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului de luni, 19 august (ora 20.00).

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătorul este Emil-Ștefan Crăciun. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.