Câştigă o invitaţie la spectacolul „Moftul Român“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-spectacolul-moftul-roman/

Teatrul Mignon şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la „Moftul Român“, cel mai recent spectacol al actorului Lari Giorgescu.

Un articol de Corina Vladov|25 iunie 2013

Teatrul Mignon şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la „Moftul Român“, cel mai recent spectacol al actorului Lari Giorgescu. 

Producția, un one-man show bazat pe texte de Caragiale, se joacă mâine, 26 iunie, începând cu ora 20.30, la Teatrul Mignon (Bulevardul Hristo Botev nr. 1).

Lari Giorgescu a fost nominalizat anul acesta la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolurile din spectacolul „D`ale noastre“, de la Teatrul Naţional din Bucureşti. Actorul a mai jucat în „Emigranții“, „Hipioți și bolșevici“, „Leonce și Lena“.

„Am redescoperit un autor îndrăgostit de oamenii despre care scria şi de minunatul <<tânăr regat agrar>>, care era România. Am făcut cunoştinţă cu o lume plină de spirit, populată de oameni care, în esenţă, sunt aidoma contemporanilor noştri. Asta l-a făcut pe Caragiale extrem de actual pentru mine.“

Lari Giorgescu,
actor 

Participă la concurs!

Menționează, într-un comentariu pe site, un alt spectacol în care a jucat Lari Giorgescu și ești înscris în tragerea la sorți care va avea loc mâine dimineață. Invitația se va ridica de la sediul Teatrului Mignon (Bulevardul Hristo Botev nr. 1), cu cel puțin un sfert de oră înaintea începerii spectacolului.

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.