Câştigă o invitaţie la spectacolul „Moftul Român“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-spectacolul-moftul-roman/

Teatrul Mignon şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la „Moftul Român“, cel mai recent spectacol al actorului Lari Giorgescu.

Un articol de Corina Vladov|25 Iunie 2013

Teatrul Mignon şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la „Moftul Român“, cel mai recent spectacol al actorului Lari Giorgescu. 

Producția, un one-man show bazat pe texte de Caragiale, se joacă mâine, 26 iunie, începând cu ora 20.30, la Teatrul Mignon (Bulevardul Hristo Botev nr. 1).

Lari Giorgescu a fost nominalizat anul acesta la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolurile din spectacolul „D`ale noastre“, de la Teatrul Naţional din Bucureşti. Actorul a mai jucat în „Emigranții“, „Hipioți și bolșevici“, „Leonce și Lena“.

„Am redescoperit un autor îndrăgostit de oamenii despre care scria şi de minunatul <<tânăr regat agrar>>, care era România. Am făcut cunoştinţă cu o lume plină de spirit, populată de oameni care, în esenţă, sunt aidoma contemporanilor noştri. Asta l-a făcut pe Caragiale extrem de actual pentru mine.“

Lari Giorgescu,
actor 

Participă la concurs!

Menționează, într-un comentariu pe site, un alt spectacol în care a jucat Lari Giorgescu și ești înscris în tragerea la sorți care va avea loc mâine dimineață. Invitația se va ridica de la sediul Teatrului Mignon (Bulevardul Hristo Botev nr. 1), cu cel puțin un sfert de oră înaintea începerii spectacolului.

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Page 4 of 7« First...23456...Last »