Câştigă o invitaţie la spectacolul „Moftul Român“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-spectacolul-moftul-roman/

Teatrul Mignon şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la „Moftul Român“, cel mai recent spectacol al actorului Lari Giorgescu.

Un articol de Corina Vladov|25 Iunie 2013

Teatrul Mignon şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la „Moftul Român“, cel mai recent spectacol al actorului Lari Giorgescu. 

Producția, un one-man show bazat pe texte de Caragiale, se joacă mâine, 26 iunie, începând cu ora 20.30, la Teatrul Mignon (Bulevardul Hristo Botev nr. 1).

Lari Giorgescu a fost nominalizat anul acesta la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolurile din spectacolul „D`ale noastre“, de la Teatrul Naţional din Bucureşti. Actorul a mai jucat în „Emigranții“, „Hipioți și bolșevici“, „Leonce și Lena“.

„Am redescoperit un autor îndrăgostit de oamenii despre care scria şi de minunatul <<tânăr regat agrar>>, care era România. Am făcut cunoştinţă cu o lume plină de spirit, populată de oameni care, în esenţă, sunt aidoma contemporanilor noştri. Asta l-a făcut pe Caragiale extrem de actual pentru mine.“

Lari Giorgescu,
actor 

Participă la concurs!

Menționează, într-un comentariu pe site, un alt spectacol în care a jucat Lari Giorgescu și ești înscris în tragerea la sorți care va avea loc mâine dimineață. Invitația se va ridica de la sediul Teatrului Mignon (Bulevardul Hristo Botev nr. 1), cu cel puțin un sfert de oră înaintea începerii spectacolului.

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Page 7 of 7« First...34567