Câştigă un loc la atelierul de actorie şi dans „Eu şi posibilul eu“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-un-loc-la-atelierul-de-actorie-si-dans-eu-si-posibilul-eu/

Coregrafa Andreea Novac şi actorul István Téglás vor conduce un atelier experimental de actorie şi dans contemporan, în perioada 25 mai – 22 iunie. Participând la concurs, poţi deveni unul dintre cursanţi.

Un articol de Judy Florescu|17 mai 2013

Coregrafa Andreea Novac şi actorul István Téglás vor conduce un atelier experimental de actorie și dans contemporan, în perioada 25 mai – 22 iunie. Participând la concurs, poți deveni unul dintre cursanți.

Atelierul este deschis adulților și nu necesită experiență anterioară în dans sau în actorie. În primele două întâlniri (25 mai, 1 iunie), prin exerciții conduse (improvizații și compoziții în timp real, individual și în grup), participanții se vor concentra pe spontaneitate și pe autenticitate, ca mijloace de activare a creativității.

La finalul fiecărei întâlniri, vor avea loc discuții despre experiențele parcurse și despre materialul rezultat. Următoarele două întâlniri (8 și 15 iunie) vor fi axate pe structurarea materialului pentru prezentare finală. Ultima întâlnire coincide cu repetiția pentru prezentare și prezentarea propriu-zisă.

Cursul costă 500 de lei și se desfășoară sâmbăta, între orele 14.30 și 17.30.

Răspunde, până pe 22 mai, la întrebarea „Care sunt cele două colaborări de succes ale Andreei Novac cu István Téglás?”, menționate în prezentarea din Ziarul Metropolis şi vei fi înscris în concurs. Tragerea la sorți are loc pe 23 mai.
18
/09
/13

„Costumul” (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk, se va juca la Opera Naţională Bucureşti pe 22 și pe 23 septembrie, de la ora 19.00. Participând la concurs, puteți câștiga o invitație dublă pentru reprezentația de pe 23 septembrie.

07
/09
/13

Ziarul Metropolis vă oferă o invitație dublă la spectacolele pe care Andreea Novac și István Téglás le vor susține, marți, 10 septembrie, de la ora 21:00, la Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu (Bd. Mărășești, nr. 80-82).

Pagina 5 din 7« Prima...34567