Câştigă un loc la atelierul de actorie şi dans „Eu şi posibilul eu“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-un-loc-la-atelierul-de-actorie-si-dans-eu-si-posibilul-eu/

Coregrafa Andreea Novac şi actorul István Téglás vor conduce un atelier experimental de actorie şi dans contemporan, în perioada 25 mai – 22 iunie. Participând la concurs, poţi deveni unul dintre cursanţi.

Un articol de Judy Florescu|17 mai 2013

Coregrafa Andreea Novac şi actorul István Téglás vor conduce un atelier experimental de actorie și dans contemporan, în perioada 25 mai – 22 iunie. Participând la concurs, poți deveni unul dintre cursanți.

Atelierul este deschis adulților și nu necesită experiență anterioară în dans sau în actorie. În primele două întâlniri (25 mai, 1 iunie), prin exerciții conduse (improvizații și compoziții în timp real, individual și în grup), participanții se vor concentra pe spontaneitate și pe autenticitate, ca mijloace de activare a creativității.

La finalul fiecărei întâlniri, vor avea loc discuții despre experiențele parcurse și despre materialul rezultat. Următoarele două întâlniri (8 și 15 iunie) vor fi axate pe structurarea materialului pentru prezentare finală. Ultima întâlnire coincide cu repetiția pentru prezentare și prezentarea propriu-zisă.

Cursul costă 500 de lei și se desfășoară sâmbăta, între orele 14.30 și 17.30.

Răspunde, până pe 22 mai, la întrebarea „Care sunt cele două colaborări de succes ale Andreei Novac cu István Téglás?”, menționate în prezentarea din Ziarul Metropolis şi vei fi înscris în concurs. Tragerea la sorți are loc pe 23 mai.
27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567