CASTING pentru proiectul MĂTRĂGUNA în regia lui Alexander Hausvater
https://www.ziarulmetropolis.ro/casting-pentru-proiectul-matraguna-in-regia-lui-alexander-hausvater/

Luni, 27 mai, începând cu ora 11,00 şi marţi, 28 mai 2019, începând cu ora 11,00, Teatrul „Stela Popescu” anunţă casting pentru proiectul MĂTRĂGUNA, adaptare după Niccolo Machiavelli, în regia lui Alexander Hausvater, la sediul Teatrului – Palatul Naţional al Copiilor, Sala Studio.

Un articol de |23 Mai 2019

Sunt invitați să participe actori tineri (sub 35 de ani) într-un proiect cu atmosferă burlescă care îmbină stilul commediei dell’arte cu muzică, coregrafie, proiecții, ca să aducă în actualitate binecunoscuta comedie a lui Niccolo Machiavelli.

Toți candidații trebuie să trimită CV-uri şi fotografii la adresa de email ioana.macarie@teatrulstelapopescu.ro, până vineri, 24 mai 2019.

În afară de experiența profesională, sunt utile informaţii suplimentare despre hobby-uri, abilități (canto, jonglerie, acrobație, picioroange, instrumente muzicale, etc.).

Candidații vor trebui să pregătească un text comic, la alegere, cu durată maximă de 2 minute şi un moment care include și un cântec, cu durată maximă de 2 – 3 minute.

Repetițiile vor avea loc în perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2019, iar premiera spectacolului este programată în prima parte a lunii noiembrie, la Palatul Național al Copiilor, Sala Mică.

Detalii pe www.teatrulstelapopescu.ro

Foto: Alexander Hausvater – teatrulstelapopescu.ro

 

17
/06
/19

Începutul verii ajunge la inimile iubitorilor de film românesc din Vaslui și Buzău. În paralel, caravana va ajunge la Bacău, Iași și București. O selecție a celor mai noi filme românești, premiate sau participante la festivaluri prestigioase, precum și câteva filme regizate de Cristian Mungiu, completează programul Caravanei Zilele Filmului Românesc în aceste orașe.

17
/06
/19

Neamț Music Festival anunță că în ediția sa din acest an dedică o zi specială Festivalului Internațional George Enescu. Piatra Neamț se alătură, astfel, celorlalte 10 orașe din țară care participă în acest an în cea mai extinsă ediție a Festivalului George Enescu de până acum, celebrând bucuria muzicii în spiritul moștenirii lăsate de marele compozitor român, George Enescu.

17
/06
/19

Ediția in curs conține, printre altele, retrospective Alfonso Cuaron, Paolo Sorrentino, Kim Ki-Duk, Wes Anderson, Star Ward, omagii aduse lui Bertolucci, Sophia Loren Steven Spielberg sau filme clasice de animație semnate de Walt Disney. 

15
/06
/19

A venit vara! Sibiul este în festival! Porțile și ferestrele se deschid, publicul invadează piețele și spațiile de joc, artiștii cuceresc orașul!

15
/06
/19

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se bucură în fiecare an de prezența unor reputați reprezentanți ai tuturor artelor spectacolului. Vă prezentăm seria de expoziții-instalație, de fotografie, grafice sau pictură care se regăsesc în programul festivalului, însoțite de vernisaje pentru celebrarea lucrărilor prezente timp de 10 zile printre cele 540 de evenimente ale ediției cu numărul 26 de FITS – le regăsiți o scurtă descriere și/sau detalii mai jos.

15
/06
/19

Elizabeth Gilbert se întoarce la ficțiune cu o poveste de dragoste aparte, pe fundalul lumii teatrului newyorkez din anii ’40. Spusă într-un ritm alert, din perspectiva unei femei mai în vârstă care privește în urmă la propria tinerețe cu un amestec de bucurie și regret, „Orașul fetelor” explorează teme ca sexualitatea și promiscuitatea feminină, dar și idiosincraziile iubirii adevărate.

15
/06
/19

Coregraful Anthony Missen a vorbit într-o conferință de presă susținută pe 15 iunie la Sibiu, la Librăria Habitus, despre spectacolul „Bărbați la puterea a cincea“, care poate fi văzut în cadrul celei de-a 26-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (14-23 iunie). Iată 5 idei ale directorului artistic al Companiei Chameleon. Spectacolul poate fi văzut pe 15 iunie, de la ora 19.45, și pe 16 iunie, de la ora 18.00, în Piața Habermann.

Page 1 of 80312345...102030...Last »