CASTING pentru proiectul MĂTRĂGUNA în regia lui Alexander Hausvater
https://www.ziarulmetropolis.ro/casting-pentru-proiectul-matraguna-in-regia-lui-alexander-hausvater/

Luni, 27 mai, începând cu ora 11,00 şi marţi, 28 mai 2019, începând cu ora 11,00, Teatrul „Stela Popescu” anunţă casting pentru proiectul MĂTRĂGUNA, adaptare după Niccolo Machiavelli, în regia lui Alexander Hausvater, la sediul Teatrului – Palatul Naţional al Copiilor, Sala Studio.

Un articol de |23 mai 2019

Sunt invitați să participe actori tineri (sub 35 de ani) într-un proiect cu atmosferă burlescă care îmbină stilul commediei dell’arte cu muzică, coregrafie, proiecții, ca să aducă în actualitate binecunoscuta comedie a lui Niccolo Machiavelli.

Toți candidații trebuie să trimită CV-uri şi fotografii la adresa de email ioana.macarie@teatrulstelapopescu.ro, până vineri, 24 mai 2019.

În afară de experiența profesională, sunt utile informaţii suplimentare despre hobby-uri, abilități (canto, jonglerie, acrobație, picioroange, instrumente muzicale, etc.).

Candidații vor trebui să pregătească un text comic, la alegere, cu durată maximă de 2 minute şi un moment care include și un cântec, cu durată maximă de 2 – 3 minute.

Repetițiile vor avea loc în perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2019, iar premiera spectacolului este programată în prima parte a lunii noiembrie, la Palatul Național al Copiilor, Sala Mică.

Detalii pe www.teatrulstelapopescu.ro

Foto: Alexander Hausvater – teatrulstelapopescu.ro

 

03
/08
/20

Parte a secţiunii pe care Festivalul Internaţional de Film Transilvania i-o dedică lui Federico Fellini la 100 de ani de la naştere, expoziţia de fotografie „Lights on! Fellini’s 8 ½”, disponibilă pe parcursul TIFF la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, surprinde momente din timpul realizării marelui film din 1963.

03
/08
/20

Ajuns deja la a treia ediție, festivalul Cinemascop își așteaptă vizitatorii până pe 5 august, în Grădina de vară din Eforie Sud. Aceasta a fost redeschisă în 2018, după o perioadă de 14 ani de abandon, iar localnicii și turiștii au avut ocazia să participe la proiecții de filme europene și alte activități culturale și educative în timpul primelor două ediții.

03
/08
/20

Ca și în alți ani, în luna august Grădina BIS Teatru va găzdui o stagiune de vară ce va oferi 15 reprezentații ale spectacolelor din repertoriul BIS, patru dintre acestea fiind plăsmuite în perioada de izolare și post-izolare.

02
/08
/20

Pentru recomandările de lectură ale lunii august, ne-am oprit la publicistica lui Gabriel García Márquez, memoriile Ditei Kraus și un roman-tribut de David Grossman.

01
/08
/20

La data de 1 august 1948 a fost înființat Teatrul Evreiesc de Stat din București, la propunerea Comitetului Democrat Evreiesc și a Asociației Culturale IKUF.

01
/08
/20

Organizat în acest an exclusiv în aer liber, în 13 locații din Cluj-Napoca și din împrejurimi, Festivalul Internațional de Film Transilvania și-a deschis porțile cu trei proiecții sold-out ale comediei romantice La Belle Époque/ Cei mai frumoși ani (r. Nicolas Bedos), în Piața Unirii, USAMV și Báthory.

01
/08
/20

Aplaudați pe scenele teatrelor din întreaga țară, 10 actori talentați, care nu au avut încă șansa de a se afirma în lumea filmului, vor ajunge față în față cu profesioniștii din domeniul cinematografiei, la cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

31
/07
/20

În seara de 4 august 1984, Richard Burton s-a dus la culcare pentru ultima dată. Nu s-a mai trezit niciodată. Cauza morții: hemoragie cerebrală. Peste câteva zile a fost înmormântat în cimitirul din Celigny (Geneva), îmbrăcat în costum roșu galez și împreună cu un volum de poezie de Dylan Thomas.

Pagina 1 din 90412345...102030...Ultima »