Cât câştigă Harrison Ford pentru rolul din „Star Wars: The Force Awakens”
https://www.ziarulmetropolis.ro/cat-a-castigat-harrison-ford-pentru-star-wars-the-force-awakens/

Harrison Ford că a reuşit să obţină o sumă de 76 de ori mai mare decât colegii săi din distribuţia celui mai recent episod din Star Wars, uriaşa diferenţă de salariu explicându-se prin aceea că pelicula nu s-ar fi putut face fără veteranul actor.

Un articol de Petre Ivan|21 Decembrie 2015

Astfel, Harrison Ford ani ar fi încasat 23 de milioane de euro pentru rolul lui Han Solo din al șaptelea film al seriei, “The Force Awakens”. Veniturile artistului de 73 nu se limitează la această cifră, starul urmând să primească 0,5% din încasările filmului, care anunță să pulverizeze toate recordurile.

Actorii nou intrați pe genericul filmului, printre care Daisy Ridley și John Boyega, nu s-au bucurat de aceeași apreciere financiară ca interpretul istoric al lui Han Solo. Conform ziarului The Daily Mail, fiecare din cei doi ar fi primit puțin peste 400.000 de euro.

“Harrison este cheia pentru ca filmul să funcționeze. “El face legătura între vechea generație și cea nouă. A fost bine să îi avem pe Mark Hamill și Carrie Fisher, dar filmul se putea face și fără ei. Dar nu și fără Harrison Ford””, a declarat în cotidianul britanic o sursă din interiorul studiourilor Disnay.

Foto: Harrison Ford – cinemagia

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe organizează cu ocazia ediției a treia a American Independent Film Festival, care va avea loc în București, în perioada 12-18 aprilie 2019, concursul de scenarii intitulat: WRITE A SCREENPLAY FOR.

15
/03
/19

Rulează în cinematografe (distribuit de Bad Unicorn) filmul „Păsări călătoare”, regizat de Ciro Guerra și Cristina Gallego. E o peliculă columbiană care arată douăzeci de ani din istoria tribului Wayuu din deșertul Guajira. Și ce treabă avem noi cu Wayuu și Guajira? Avem.

14
/03
/19

Vă scriu după ce am văzut a doua oară, tot la cinema, acolo unde ar trebui vizionate toate filmele dvs., „Sub umbra părului sălbatic”. Prima dată am văzut acest film minunat în octombrie, la Les Films de Cannes à Bucharest, din primul rând, cu o sală Cinema PRO plină.

13
/03
/19

Se poate vedea în cinematografe filmul „Să nu ucizi” (scris și regizat de Cătălin Rotaru și Gabi Virigina Șarga, aflați la debut în lungmetraj). Filmul e inspirat din fapte reale – scandalul biocidelor diluate din spitalele românești.

Page 1 of 23112345...102030...Last »