Catherine Zeta-Jones, Sean Connery, Meg Ryan, Tom Hanks și Brad Pitt, în august la TNT
https://www.ziarulmetropolis.ro/catherine-zeta-jones-sean-connery-meg-ryan-tom-hanks-si-brad-pitt-in-august-la-tnt/

Catherine Zeta-Jones, Sean Connery, Meg Ryan, Tom Hanks şi Brad Pitt sunt protagoniştii filmelor de acţiune şi romantice îndrăgite de publicul larg şi apreciate de critici, care vor fi difuzate de TNT în luna august.

Un articol de Liliana Matei|29 iulie 2021

„Capcană pentru hoți/ Entrapment” (foto sus), regizat de Jon Amiel, îi are în prim-plan pe Catherine Zeta-Jones și Sean Connery. Ea este un agent de asigurări, el e un versat hoț de opere de artă. Trimisă de compania la care lucrează să îl găsească și să ajute la prinderea lui, seducătoarea Gin cade victimă propriului joc și se implică emoțional în misiune. Întreaga aventură va putea fi urmărită pe 11 august, de la ora 20:15.

Cei doi actori au primit EFA People’s Choice Award la gala premiilor Academiei europene de film din 1999.

Pentru prima dată la TNT va fi difuzată, pe 18 august, de la ora 20:25, comedia romantică „Mesaj pentru tine/ You’ve Got Mail”, regizată de Nora Ephron, cu Meg Ryan și Tom Hanks în rolurile principale.

Cineva pe lângă care treci pe stradă poate fi deja dragostea vieții tale, este mesajul filmului în care Meg Ryan este proprietara unei librării de cartier, iar Tom Hanks, moștenitorul unui lanț de magazine ce îi amenință afacerea. Ei se îndrăgostesc online, fără a-și cunoaște identitatea.

Pentru acest rol, Meg Ryan a primit, între altele, o nominalizare la Globurile de Aur din 1999.

Pe 25 august, de la ora 22:00, va putea fi urmărită super-producția „Troia/ Troy”, cu Brad Pitt, Eric Bana și Orlando Bloom în distribuție.

Adaptarea poemului „Iliada” al lui Homer, regizată de Wolfgang Petersen, urmărește asaltul asupra Troiei de către forțele unite grecești și face cronica vieții celor implicați în bătălie.

Filmul, care a avut un buget de producție de 175 de milioane de dolari, a fost nominalizat la premiile Oscar, pentru costume, și a fost unul dintre cele mai de succes zece lungmetraje ale anului 2004.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

 

 

 

08
/12
/13

La doi ani de la dispariţia regizorului Andrei Blaier, TVR 2 îi dedică azi ciclul „Duminica filmului românesc”. Cinefilii români vor putea urmări în această zi două dintre filmele sale reprezentative: „Fapt divers“ (de la ora 14.10) şi „Ilustrate cu flori de câmp“ (de la ora 20.10).

06
/12
/13

12 Years a Slave, regizat de Steve McQueen, a fost desemnat filmul anului 2013 în Topul 10 al revistei Rolling Stone, după ce, marţi, cineastul american a primit, pentru aceeaşi peliculă, titlul de cel mai bun regizor din partea New York Film Critics Circle.

05
/12
/13

CRONICĂ DE FILM „Majordomul”, în regia lui Lee Daniels, este un film croit pe placul Academiei Americane, dar şi al unui public dornic de poveşti motivaţionale. Transpunerea vizuală a scenariului este, însă, cât se poate de convenţională.

04
/12
/13

Lungmetrajele „Poziţia copilului“, de Călin Peter Netzer, ,,Când se lasă seara peste Bucureşti...", de Corneliu Porumboiu, şi ,,Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, vor fi proiectate, în perioada 10 decembrie - ianuarie 2014, la cea de-a IV-a ediţie a Zilelor Filmului Românesc de la Madrid.

02
/12
/13

Iulia Rugină, Oana Răsuceanu și Ana Agopian inventează povești și le transformă în filme, ca de exemplu „Love Building”, o comedie romantică despre relațiile de cuplu. De ce ai nevoie ca să faci film și cum se scrie un scenariu „în trei”? Ne spun chiar ele, în cinci secvențe.