Ce podcasturi mai ascultăm: „Pauza de bine” cu Cristina Oțel
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-pauza-de-bine-cu-cristina-otel/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Pauza de bine“, un podcast despre life design, despre cum să îţi creezi o viaţă care îţi vine ca turnată. „Îmi place să spun că Pauza de Bine e locul în care te invit să te întâlneşti cu tine, dacă eşti pregătit să trăieşti o viaţă mai conştientă, aliniată cu valorile tale” – Cristina Oţel.

Un articol de Dan Boicea|17 ianuarie 2022

Podcastul este realizat de Cristina Oțel – Trainer & Life Design Coach cu peste 14 ani de experiență în Learning & Development. În 2018 a părăsit corporația în favoarea antreprenoriatului și însoțește oamenii în călătoriile lor de evoluție.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este…

cel despre neuroștiința obiceiurilor în care l-am avut invitat pe Paul Olteanu de la Mind Architect…

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Nu există episod în care să fiu în dialog cu un invitat și să nu extrag măcar o idee interesantă. Totuși, când am citit întrebarea, prima idee de care mi-am amintit a fost: ”Nimeni nu are nevoie de vinovăția ta”.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Ascultătorii îmi spun că le dă o stare de bine, că îi inspiră, îi ajută să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă, că învață lucruri noi și intră în contact cu invitații. Eu cred că schimbările apar cu adevărat abia atunci când oamenii aplică ceea ce aud în episoadele de podcast, respectiv atunci când conștientizările sunt dublate de acțiune.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Cel mai des ascult podcast-uri precum School of Greatness (Lewis Howes), On Purpose (Jay Shetty), Online Marketing Made Easy (Amy Porterfield).

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Dragi îmi sunt toate, dar dacă ar fi să mă limitez la doar 3, aleg așa:

Cum îți simplifici viața – Mădălina Preda – Profesional Organizer are o energie aparte, un mod aproape magnetic de a vorbi despre cum planificarea și organizarea ne pot simplifica viețile.

De ce să îmbrățișezi iernile sufletului tău – Un dialog liniștitor și inspirațional cu autoarea Katherine May despre cartea ei ”Wintering”

Episodul special de final de an înregistrat cu copiii mei – pentru gândirea lor magică și felul în care privesc lumea la 5, respectiv 10 ani
Linkuri unde poate fi ascultat podcastul

Spotify
Anchor
Apple Podcasts
Stitcher
YouTube
Google Podcasts
Amazon

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.



04
/12
/23

Începutul lunii decembrie aduce primele concerte din turneul de lansare al noilor albume Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstiţiu. Acestea vor avea loc pe 5 decembrie la Muzeul Naţional de Artă al României din Bucureşti, pe 8 decembrie la Palatul Culturii din Iaşi, şi pe 14 decembrie la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

22
/11
/23

Iosif Paștina joacă în “Disco Regret”, piesă scrisă de Doru Vatavului și regizată de Irisz Kovacs. A terminat U.N.A.T.C-ul în 2020 la clasa profesorilor Marius Gîlea, Bogdana Darie, Ioana Barbu și spune că: "Am avut noroc că am terminat chiar la începerea pandemiei și am avut privilegiul de a apuca să joc de câteva ori licența până la lockdown. Alți colegi n-au fost așa norocoși”.

08
/11
/23

Premiera spectacolului „Crocodil“ are loc pe 8 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia (Strada Michael Weiss 22, Brașov). Următoarele reprezentanții au loc pe 12 și 15 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia. Elise Wilk, autoarea piesei, vorbește pentru Ziarul Metropolis despre ideile pe care le-a pus pe hârtie și care au devenit replici într-un spectacol pe o temă puternică: bullying-ul în școli.

27
/10
/23

A ştiut dintotdeauna că vrea să fie actor. Şi-a urmat visul - joacă teatru sau în filme artistice. De peste 12 ani, o ţară întreagă îl iubeşte şi pentru rolul din serialul „Las Fierbinți”. Despre independență, talent, curaj și asumare – luni, 30 octombrie, ora 23.00, la „Nocturne”, cu Marina Constantinescu și Adrian Văncică.

20
/10
/23

Luni, 23 octombrie, ora 23.00, Marina Constantinescu ne aşteaptă la TVR 1 cu prima ediţie „Nocturne” a noului sezon. Actorul Ştefan Bănică, Anna Ungureanu, dirijorul şi Emil Pantelimon, managerul Madrigalului, actorul Adrian Văncică, Oana Drăgulinescu – fondator al Muzeului Abandonului se numără printre invitaţii noului sezon „Nocturne”.

19
/10
/23

Scriitoare, cu texte puse în scenă pe diverse scene din România, Mihaela Michailov curatoriază pentru al doilea an, alături de Oana Cristea Grigorescu și Călin Ciobotari, o ediție a FNT. Am invitat-o la o discuție cu cărțile pe masă despre selecția din acest an.