Ce podcasturi mai ascultăm: ”Thinking Made Visible” cu Mădălina Vasiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-thinking-made-visible-cu-madalina-vasiu/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Thinking Made Visible“, un podcast despre gândire făcută vizibilă prin care învăţăm cu toţii să analizăm contexte, să luăm decizii şi să antrenăm abilităţi, prin experienţele mai multor oameni care creează lucruri faine.

Un articol de Dan Boicea|16 mai 2021

Podcastul este realizat de Oana Mădălina Vasiu, om de marketing pasionat de natura umană și felurile prin care ea se dezvoltă, alături de echipa Grai Media & Digital – o agenție de Content Production din Cluj Napoca.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este… 

Cum transformi frica în combustibil pentru reușită. O conversație cu Horia Radu, disponibilă aici.

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Importanța gândirii făcute vizibilă, în leadership, parenting, relații și Viață, descrisă de Urania Cremene, în episodul de aici.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Nu cred că-l ajută podcastul. Cred că-l ajută perspectivele pe care i le aduce în câmpul mental fiecare conversație, fiecare experiență și interpretare a celor care-și fac gândirea vizibilă. Cred că e o cale prin care un ascultător își poate deschide mintea. Se poate conecta cu oameni care au deja proiecte scoase în lume, prin care contribuie, în feluri diverse la dezvoltarea noastră. Podcastul e despre umanitate, trăiri diverse, emoții, bani, carieră, reușite și nereușite, cărți, povești, călătorii, sănătate, gândire făcută vizibilă.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Îmi place foarte mult podcastul lui Aubrey Marcus, cu același nume. E despre spiritualitatea reală, cea de dincolo de marketing și cursuri. Și dacă asculți episoadele de mai demult și până azi, vezi cum s-a schimbat Aubrey și cum și-a integrat dezvoltarea ca bărbat.

Și Business Wars – care e excelent produs. Îmi place că e despre business și că e creat asemeni unui serial, pe care-l asculți. Foarte multe insight-uri legate de antreprenoriat și leadership găsești în el.

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Teribil de greu de ales, pentru că toate mi-s dragi!

Iubesc episodul cu Daniel Scuturici, pentru că e despre dezvoltare personală, dar din alt unghi.

Ador discuția mea cu Georgiana Spătaru – energia ei și felul în care explică e pură magie.

Iar conversația cu Lorand Soares Szasz mi-e dragă pentru că mi-a permis să duc discuția dincolo de ce povestise în alte contexte, până atunci.

Linkuri unde poate fi ascultat podcastul:

Spotify
Apple Podcast
Stitcher

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.



26
/09
/23

Alejandro Durán este născut în Columbia, unde a terminat actoria. Se îndreaptă apoi spre regie, lucrând câteva spectacole în țara natală. Vine la București pentru un master la U.N.A.T.C. A pus în scenă la Teatrul Național din București și se pregătește să monteze la Teatrul Municipal din Miercurea Ciuc. La Teatrul Metropolis a avut premiera "Sunt un criminal și un tată de familie" de Fabio Rubiano.

20
/09
/23

Cezar Antal este absolvent al Universității de Arte "George Enescu" din Iași, Facultatea de Teatru, Secția Arta Actorului Mânuitor de Păpuși și Marionete. A fost actor al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, în prezent fiind angajat al Teatrului Odeon din București. A colaborat cu regizori importanți de teatru și film. La Teatrul Metropolis joacă în piesa "Disco Regret", scrisă de Doru Vatavului și regizată de Irisz Kovacs.

17
/09
/23

Raluca Nagy (Cluj-Napoca, 1979) este antropologă şi scriitoare. Din 2005, a publicat texte de popularizare a antropologiei, eseuri și povestiri în majoritatea revistelor culturale din România și în mai multe volume colective. „Despre memoriile femeii și alți dragoni” este cea de-a treia sa carte și prima de non-ficțiune.

05
/09
/23

În perioada 6 – 10 septembrie, la Brașov, are loc prima ediție a festivalului „CULMEA: Film și educație de mediu“, primul festival de film pe teme de mediu dedicat copiilor și tinerilor, un demers inițiat de Sabina Baciu – director festival, alături de Raluca Bugnar – director artistic și Alexandra Safriuc – selecționer scurtmetraje.

26
/07
/23

O actriță care vorbește despre frică și despre lupta cu ea, despre șoapte timbrate și despre organul ei preferat de gândire: inima, într-un interviu sub formă de alfabet care o deslușește delicat și în profunzime: Antoaneta Cojocaru.