Cei mai îndrăgiți comedianți români revin pe micile ecrane la Comedy Central, într-un nou sezon Comedy Club
https://www.ziarulmetropolis.ro/cei-mai-indragiti-comedianti-romani-revin-pe-micile-ecrane-la-comedy-central-intr-un-nou-sezon-comedy-club/

Sezonul estival s-a terminat, însă nu şi distracţia! Toamna vine cu veşti bune pentru cei pasionaţi de stand up comedy. Sezonul 3 din Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand up, va fi difuzat începând cu 6 octombrie, în exclusivitate la Comedy Central.

Un articol de Petre Ivan|2 octombrie 2019

Noul sezon va cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, ce pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu orele 22.00, și în reluare sâmbăta de la 22.30.

De-a lungul celor 8 episoade ale noului sezon Comedy Club, amatorii de umor pot  urmări numerele de standup ale unora dintre cel mai bine cotați comedianți din România.  Din distribuția Comedy Club 3 fac parte: Cosmin Nedelcu (Micutzu), Teo, Cătălin Bordea, Gabriel Gherghe, Mane Voicu, Unguru Bulan, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Ioana Luiza, Dan Badea, Cristian Dumitru, Adi Bobo, Andrei Ciobanu, Victor Băra, Teodora Nedelcu, George Adrian, Claudiu Popa, Radu Isac,  Ana-Maria Calița, Toni Andrei.


Primul episod îi aduce pe scenă pe inconfundabilul Cosmin Nedelcu – Micutzu, alături de George Tănase și Gabriel Gherghe, cu numere de standup create să înveselească seara de duminică în stilul lor caracteristic. Cosmin Nedelcu (Micutzu)  va destinde atmosfera cu o serie de glume în premieră, dedicate regalității în România.

George Tănase va aduce zâmbetul pe buzele publicului cu un număr despre denumirile amuzante din meniurile restaurantele, iar Gabriel Gherghe despre modul specific în care conduc, parchează și se manifestă femeile în legătură cu defectele partenerilor de viață.

Toate numerele de standup prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.

Foto: Comedy Central – facebook

29
/10
/14

CRONICĂ DE FILM. „Maidan”, cel mai nou film de non-ficțiune al regizorului ucrainean Serghei Loznița, despre recentele revolte istorice de la Kiev, este o operă puternică, solicitantă, extrem de fin lucrată la nivelul imaginii și, mai ales, al sunetului.

27
/10
/14

Săli arhipline, întâlniri cu nume mari din lumea filmului și peste 8000 de bilete vândute deja la proiecțiile din festival – acesta este bilanțul primelor zile la Les Films de Cannes à Bucarest. Datorită cererii mari de bilete, au fost programate două proiecții suplimentare pentru filmele Leviathan și The Tribe

27
/10
/14

Câștigătorul Ursului de Argint pentru cel mai bun scenariu și al Premiului Juriului Ecumenic din cadrul Festivalului Internațional de la Berlin 2014, “Patimile Mariei / Stations of the Cross / Kreuzweg” în regia lui Dietrich Brüggemann are avanpremiera în cadrul Zilelor Filmului German, organizate de Goethe-Institut la București.

27
/10
/14

CRONICĂ DE FILM Inspirat de povestiri ale lui Cehov, „Winter Sleep” (Palme d`Or la Cannes) este, probabil, filmul lui Nuri Bilge Ceylan în care se vorbeşte cel mai mult. Este o uşoară schimbare de accent, pentru că precedentele sale şase opere privilegiau tăcerile, cadrele lungi şi contemplative, imaginile poetice, natura.

27
/10
/14

"Kowalski", de Andrei Creţulescu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Zagreb, care a avut loc în perioada 19 - 26 octombrie. Potrivit juriului regizorul român a câştigat premiul Căruciorul de Aur pentru "15 minute de plăcere pură a unui superb dialog, a unei interpretări şi regii mari. Şi pentru demonstrarea faptului că cinema-ul românesc este încă viu şi la înălţime".

24
/10
/14

CRONICĂ DE FILM Pentru un film care se vrea o comedie de succes, „Cuscrii”, de Radu Potcoavă, mizează prea puţin pe regie şi prea mult pe reflexele actorilor. Însă nici potenţialul comic al interpreţilor nu este fructificat la un nivel satisfăcător, din cauza scenariului rudimentar și a execuției lipsite de creativitate.

24
/10
/14

Actrița Jacqueline Bisset, care joacă rolul soției fostului șef al FMI Dominique Strauss-Kahn, în controversatul Welcome to New York, al lui Abel Ferrara, se va întâlni cu spectatorii din București după proiecția specială a filmului din această seară, de la ora 22.00, la Cinema Elvira Popescu.

22
/10
/14

Nu-i înțeleg pe cei care nu-l simpatizează pe Woody Allen. Pe cei cărora le este indiferent. Nu trebuie să-l iubești. Însă este unul din marile mistere ale lumii inaderența unora la umorul său. La personajul său, aproape dispărut din filmele, nesfârșite, ale ultimilor ani, dar intrat în panoplia comicilor indispensabili ai cinematografiei.

22
/10
/14

Desenator, gagman, muzician, regizor, scenograf, mim, cineast, om de televiziune, poet, Pierre Étaix debutează pe scenă, pe care nu o va părăsi niciodată. Fascinat însă de marele ecran, la începutul anilor 1960, va începe să regizeze filme, alături de prietenul său Jean-Claude Carriere.

22
/10
/14

De la producătorii comediei de succes ,,Love Building”, vine din 26 decembrie pe marile ecrane Alt Love Building, un film cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă în rolurile principale, distribuit în cinematografe de Freeman Entertainment.

22
/10
/14

Anamaria Marinca, cea care interpretează rolul Irmei în drama de război "Furia: Eroi anonimi/ Fury", a declarat, la premiera lungmetrajului de la Festivalul de Film de la Londra, că Brad Pitt, alături de care joacă în această peliculă, şi regizorul David Ayer au fost "sprijinul" său.