Chris Noth, invitatul special al Teatrului Metropolis la spectacolul “Paganini”
https://www.ziarulmetropolis.ro/chris-noth-invitatul-special-al-teatrului-metropolis-la-spectacolul-paganini/

Celebrul actor Chris Noth este invitatul special al Teatrului Metropolis la spectacolul “Paganini” de duminică 26 iunie 2016, ora 19:00.

Un articol de Petre Ivan|18 iunie 2016

Nominalizat de două ori la Globul de Aur, actorul hollywoodian Chris Noth vine special în România pentru a vedea spectacolul “Paganini” de Mick Davis al Teatrului Metropolis.

Noth a devenit cunoscut publicului român pentru rolurile sale Mr. Big din seria “Sex and the City”, Mike Logan din “Lege si ordine” și soțul Juliannaei Margulies în “The Good Wife”.

În ziua spectacolului Chris Noth va fi prezent la întalnire cu presa și la o sesiune de autografe.

Spectacolul Paganini relatează marea poveste de dragoste a celebrului violonist și bătălia pentru sufletul său.

Tudor Istordor, în „Paganini“, regia Mick Davis, la Teatrul Metropolis. Foto: Octav Ganea

Tudor Istordor, în „Paganini“, regia Mick Davis, la Teatrul Metropolis. Foto: Octav Ganea

Iubitorii teatrului sunt aşteptaţi duminică, 26 iunie 2016, ora 19:00 la spectacolul “Paganini”de Mick Davis.

Foto: Chris Noth – cinemagia

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

22
/09
/20

Editura Arthur face primul pas în asumarea unei noi identități vizuale care debutează cu anunțarea noului logo și, plecând de la acesta, va continua cu transformarea tuturor colecțiilor și proiectelor Arthur.

22
/09
/20

Cea de-a opta ediție Festivalul Național de Improvizație - !MPRO - va avea loc între 22-25 octombrie 2020, la terasa acoperită a Casei Universitarilor din București (strada Dionisie Lupu 46). Tema acestui an - Procesul creativ - invită participanții să abordeze diverse forme de exprimare artistică rezultate din improvizație.

21
/09
/20

O Gală a Premiilor UNITER la Craiova înseamnă o triplă sărbătoare: 30 de ani de la înființarea UNITER, 170 de ani de la înființarea teatrului craiovean „Marin Sorescu” și ... bucuria revederii cu artiști și parteneri după șase luni de așteptare.

Pagina 1 din 91612345...102030...Ultima »