Chris Rock, gazda ceremoniei Oscarurilor 2016
https://www.ziarulmetropolis.ro/chris-rock-gazda-ceremoniei-oscarurilor-2016/

Actorul Chris Rock, cunoscut pentru umorul său caustic, a confirmat miercuri că va fi gazda celei de-a 88-a ceremonii a premiilor Oscar, la 28 februarie anul viitor. El a mai fost prezentatorul unei gale Oscar în urmă cu 11 ani.

Un articol de Petre Ivan|22 Octombrie 2015

“Uitați-vă cine s-a întors”, a postat pe Twitter comediantul în vârstă de 50 de ani, celebru pentru debitul său verbal punctat de expresii argotice și injurioase.

El îi succede lui Neil Patrick Harris, a cărui performanță anul acesta nu a întrunit unanimitatea. Harris, elegant, a salutat această “alegere strălucită”.

Chris Rock a făcut de toate: este umorist, actor, scenarist, producător, realizator de filme și de documentare… Va fi un prezentator fenomenal – David Hill și Reginald Hudlin,  producătorii galei,

Președinta Academy of Motion Picture Arts and Sciences, Cheryl Boone Isaacs, a declarat la rândul ei că “stilul de umor al lui Chris Rock a devenit cel al unei întregi generații”.

Deținător a 4 premii Emmy și originar din Carolina de Sud, Chris Rock și-a făcut debutul pe scenele de stand-up comedy înainte de a se lansa pe marile ecrane în filmul polițist “Beverly Hills Cop 2”, împreună cu Eddie Murphy, alături de care a jucat și în “Boomerang”.

Din 2002, Chris Rock a trecut și în spatele camerei și a realizat trei filme, printre care și Top Five (2014), primit cu opinii împărțite de critică și de public.

Foto: Chris Rock – facebook

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe organizează cu ocazia ediției a treia a American Independent Film Festival, care va avea loc în București, în perioada 12-18 aprilie 2019, concursul de scenarii intitulat: WRITE A SCREENPLAY FOR.

15
/03
/19

Rulează în cinematografe (distribuit de Bad Unicorn) filmul „Păsări călătoare”, regizat de Ciro Guerra și Cristina Gallego. E o peliculă columbiană care arată douăzeci de ani din istoria tribului Wayuu din deșertul Guajira. Și ce treabă avem noi cu Wayuu și Guajira? Avem.

14
/03
/19

Vă scriu după ce am văzut a doua oară, tot la cinema, acolo unde ar trebui vizionate toate filmele dvs., „Sub umbra părului sălbatic”. Prima dată am văzut acest film minunat în octombrie, la Les Films de Cannes à Bucharest, din primul rând, cu o sală Cinema PRO plină.

13
/03
/19

Se poate vedea în cinematografe filmul „Să nu ucizi” (scris și regizat de Cătălin Rotaru și Gabi Virigina Șarga, aflați la debut în lungmetraj). Filmul e inspirat din fapte reale – scandalul biocidelor diluate din spitalele românești.

Page 1 of 23112345...102030...Last »