Christian Bale abandonează proiectul lui Michael Mann despre Enzo Ferrari
https://www.ziarulmetropolis.ro/christian-bale-abandoneaza-proiectul-lui-michael-mann-despre-enzo-ferrari/

Christian Bale a abandonat proiectul cinematografic despre viaţa constructorului de maşini Enzo Ferrari, pe care plănuieşte să-l regizeze Michael Mann. Actorul galez în vârstă de 41 de ani a fost obligat să renunţe la film din cauza riscului de a-şi asuma din nou o mare transformare fizică.

Un articol de Petre Ivan|18 Ianuarie 2016

Cunoscut pentru ușurința de a-și crește masa musculară (American Psycho, sau trilogia Batman în regia lui Christopher Nolan), de a lua în greutate (American Hustle) sau de a slăbi extrem (The Machinist), Christian Bale ar fi trebui să se îngrașe prea mult pentru a fi gata pentru filmările din primăvară.

Însă specialiștii i-au recomandat să renunțe pentru a nu-și pune sănătatea în pericol, notează publicația.

Pentru filmul The Machinist (2004), Bale a slăbit 28 de kilograme. “Am mereu nevoie de un motiv bun pentru a-mi schimba greutatea, dar acum trebuie să mă gândesc la sănătatea mea”, a mărturisit actorul.

Michael Mann, care pregătește de 15 ani filmul, caută deja un înlocuitor pentru a-l interpreta pe Ferrari. Proiectul despre fondatorul scuderiei Ferrari, bazat pe un scenariu scris de Troy Kennedy-Martin (The Italian Job), nu se va opri iar studioul Paramount Pictures are vedere mai multe nume de actori pentru acest personaj.

Subiectul filmului se inspiră din cartea scriitorului Brock Yates, intitulată Enzo Ferrari, The Man, The Cars, The Races.

Foto: Christian Bale – cinemagia

17
/02
/19

CRONICĂ DE FILM În „Marele Dictator” (1940), Chaplin îl parodia pe Hitler. Scena jocului macabru cu globul pământesc folosit ca balon a devenit cult. Un portret sarcastic al unui om diabolic care influenţează întreaga lume face şi regizorul Adam McKay în „Vice”, o satiră la adresa fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

12
/02
/19

Franco Zeffirelli alături de Robert Powell pe platourile de filmare la Iisus din Nazareth (1976). Regizorul şi producătorul de film, teatru şi operă Franco Zeffirelli împlinește, astăzi, 96 de ani.

12
/02
/19

Filmat în haoticele cartiere din Liban, CAPERNAUM prezintă povestea inspirațională a unui băiețel care se luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare. Filmul, care a luat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film de la Cannes din mai 2018 (unde s-a bucurat de 15 minute de ovații în picioare), este acum considerat unul dintre concurenții principali în cursa pentru premiul Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină. Capernaum intră din 8 martie (2019) în cinematografele din România.

10
/02
/19

„Când am început jucam la amatori, îl imitam pe Beligan. Doar când am dat examen la Institut, mi s-a spus «mă, tu îl imiți pe Beligan!». Și atunci mi-am dat seama și am căutat să scap de chestia asta.” , spune Victor Rebengiuc, actorul care a împlinit, astăzi, 86 de ani.

10
/02
/19

CRONICĂ DE FILM Prezentat în premieră mondială în secțiunea Forum a Festivalului de la Berlin, „Monștri.”, debutul în regia de lungmetraj al lui Marius Olteanu, este un film care tratează cu delicatețe un moment de cumpănă din relația unui cuplu din București, interpretat de Judith State și Cristian Popa.

10
/02
/19

"Învigătorul uită că se află într-o cursă, lui îi place doar să alerge." - Joe Pesci, "A funny guy", Joe Pesci, laureat al premiilor Oscar, comediant şi interpret al unor personaje extrem de volatile, într-o varietate de genuri cinematografice, născut, la Newark, New Jersey a împlinit, ieri, 76 de ani.

09
/02
/19

Actorul britanic Albert Finney, nominalizat de cinci ori la premiul Oscar şi cunoscut pentru apariţiile sale în filmele "Tom Jones", "The Dresser", "Murder on the Orient Express" şi "Erin Brockovich", a murit la vârsta de 82 de ani. Finney a combinat filmul, apariţiile TV şi scena, de-a lungul unei cariere remarcabile de şase decenii.

08
/02
/19

INTERVIU „Monștri.”, debutul regizorului Marius Olteanu, este singurul film românesc din selecția din acest an a Festivalului de la Berlin, unde a fost inclus în secțiunea Forum. Un film cu o „poveste de dragoste atipică”, așa cum o numește Marius Olteanu, care vorbește pe larg despre realizarea acestui lungmetraj ambițios.

07
/02
/19

Mâine (joi), începe, la Berlinale Palast, Festivalului de Film de la Berlin.Eevenimentul va fi deschis de actriţa Juliette Binoche, preşedinta juriului internaţional de anul acesta, Monika Grütters, ministrul german al Culturii, Michael Müller, primarul Berlinului si Dieter Kosslick, directorului Berlinalei. Cea de-a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc în perioada 7 - 17 februarie.

05
/02
/19

Ro Image 2000 împreună cu Idea Film Distribution anunță premiera în cinematografe a filmului semnat de Gabi Virginia Șarga și Cătălin Rotaru. Inspirat de scandalul media care a cutremurat sistemul medical din România acum trei ani, SĂ NU UCIZI reprezintă debutul în lungmetraj al celor doi regizori și va putea fi văzut în cinematografe din 1 martie.

Page 1 of 22812345...102030...Last »