Christian Bale abandonează proiectul lui Michael Mann despre Enzo Ferrari
https://www.ziarulmetropolis.ro/christian-bale-abandoneaza-proiectul-lui-michael-mann-despre-enzo-ferrari/

Christian Bale a abandonat proiectul cinematografic despre viaţa constructorului de maşini Enzo Ferrari, pe care plănuieşte să-l regizeze Michael Mann. Actorul galez în vârstă de 41 de ani a fost obligat să renunţe la film din cauza riscului de a-şi asuma din nou o mare transformare fizică.

Un articol de Petre Ivan|18 Ianuarie 2016

Cunoscut pentru ușurința de a-și crește masa musculară (American Psycho, sau trilogia Batman în regia lui Christopher Nolan), de a lua în greutate (American Hustle) sau de a slăbi extrem (The Machinist), Christian Bale ar fi trebui să se îngrașe prea mult pentru a fi gata pentru filmările din primăvară.

Însă specialiștii i-au recomandat să renunțe pentru a nu-și pune sănătatea în pericol, notează publicația.

Pentru filmul The Machinist (2004), Bale a slăbit 28 de kilograme. “Am mereu nevoie de un motiv bun pentru a-mi schimba greutatea, dar acum trebuie să mă gândesc la sănătatea mea”, a mărturisit actorul.

Michael Mann, care pregătește de 15 ani filmul, caută deja un înlocuitor pentru a-l interpreta pe Ferrari. Proiectul despre fondatorul scuderiei Ferrari, bazat pe un scenariu scris de Troy Kennedy-Martin (The Italian Job), nu se va opri iar studioul Paramount Pictures are vedere mai multe nume de actori pentru acest personaj.

Subiectul filmului se inspiră din cartea scriitorului Brock Yates, intitulată Enzo Ferrari, The Man, The Cars, The Races.

Foto: Christian Bale – cinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

Page 1 of 25012345...102030...Last »