„Clasic e fantastic” se întoarce cu lecția de jazz
https://www.ziarulmetropolis.ro/clasic-e-fantastic-se-intoarce-cu-lectia-de-jazz/

Filarmonica „George Enescu” şi Asociaţia „Clasic e fantastic” anunţă reluarea concertelor în stagiunea 2020-2021.

Un articol de Liliana Matei|3 martie 2021

Publicul este invitat, din nou, în Sala mare a Ateneului Român, în patru dimineți de sâmbătă din lunile martie, aprilie, mai și iunie.Din păcate însă, din cauza restricțiiilor impuse de pandemia Covid-19, doar 210 locuri din sală pot fi ocupate.

Pentru concertul din 6 martie, dedicat jazzului, biletele se pot cumpăra fie online, fie de la casa de bilete a Filarmonicii, începând cu luni, 1 martie, ora 12.00. Evenimentul vă propune o întâlnire cu Irina Sarbu Quartet, cu Puiu Pascu la pian. Invitați: Diana Suciu – saxofon, Florian Radu – trombon și Ana Parghel Sârbu În program: cântece pentru copii și lucrrăi de Gigi Gryce, Jon Hendricks, Charlie Parker (foto), Duke Ellington

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Intrarea la concert este permisă până la ora 10.50. Publicul este rugat să respecte cu strictețe regulile impuse de protecție și distanțare.

04
/04
/13

Filarmonica „George Enescu” deschide marţi, 9 aprilie, ora 19, în Sala Mare a Ateneului Român, seria concertelor organizate cu ocazia Paștelui.

03
/04
/13

Regizorul de film şi muzicianul Hanno Höfer vorbeşte despre întâlnirile lui cu o Românie necivilizată; în rubrica „Cu respect“, a emisiunii Bonton, duminică, de la ora 17.30, pe postul Digi 24.

01
/04
/13

Începând cu data de 15 aprilie 2013, de la ora 10, aproximativ 40.000 de bilete vor fi puse în vânzare pentru Festivalul Internațional George Enescu, pe site-ul www.eventim.ro, prin punctele de vânzare ale Eventim, prin librăriile Humanitas și Cărturești. Prețurile variază între 20 si 80 de lei.

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.