Colin Farrell a scăpat de o acuzaţie de crimă, mărturisind o altă infracţiune
https://www.ziarulmetropolis.ro/colin-farrell-a-scapat-de-o-acuzatie-de-crima-marturisind-o-alta-infractiune/

Actorul irlandez Colin Farrell a mărturisit, în emisiunea „The Tonight Show” de la NBC, că a fost suspect într-un caz de crimă, pe când se afla, în 1994, în Australia. Colin Farrell poate fi văzut în această seară, la HBO (şi gratuiit pe HBO GO), de la ora 20.00, în primul episod al celui de al doilea sezon al serialului “Detectivii din California/ True Detective”.

Un articol de Petre Ivan|22 iunie 2015

La vârsta de 18 ani, Collin Farrell a fost reţinut de poliţia aeroportului din Sydney în legătură cu o crimă care se petrecuse într-o noapte „neclară” pentru cel care urma să devină star de cinema, potrivit vanityfair.com.

„Am fost dus pentru interogatoriu, ca suspect într-o tentativă de crimă”, a mărturisit actorul în timpul jocului „True Confessions” (confesiuni adevărate, n.r.) iniţiat de gazda emisiunii, Jimmy Fallon.

Aflat de asemenea în platou, Vince Vaughn, colegul lui Farrell în serialul „True Detectives”, s-a arătat la fel de neîncrezător în cele spuse de irlandez, ca şi Fallon.

„Am văzut schiţa profilului suspectului şi semăna foarte mult cu mine”, a continuat Farrell confesiunea. „Pentru o secundă, pentru că nu-mi mai aminteam cu exactitate ce făcusem în noaptea respectivă, m-am gândit dacă într-adevăr aş fi putut să fac asta. Suspectul avea sprâncene bogate, o aluniţă pe faţă şi vorbea cu accent irlandez”, a completat actorul, care a ţinut să menţioneze că povestea este adevărată.

Trebuia să o duc pe mama la aeroport. Eram în Sydney, Australia. Am fost luat de poliţişti, care mi-au spus că un om a fost ucis, după ce a fost bătut în apartamentul său şi, mai apoi, lăsat să ardă de viu. Eram îngrozit. Am stat şase ore, dar, noroc cu un prieten care ţinea un jurnal; s-a dovedit că în noaptea aceea, la acel moment, eram la o petrecere în cealaltă parte a oraşului, luând ecstasy. –  Colin Farrell

Actorul a mai făcut referire la acest subiect într-un interviu din 2004, preluat de contactmusic.com, însă fără să dea atunci prea multe detalii.

Foto: Colin Farrell – cinemagia

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.

19
/10
/22

Unsul magilor, Black Adam (pseudonimul modern al lui Teth-Adam), spune povestea anti-eroului forțat de împrejurări să ajute câțiva pământeni. Mânat de răzbunare și ură, Black Adam este extrem de eficient în lupta cu opresorii Kahndaq-ului, spre disperarea super-eroilor din Justice Society.