Comedii și drame romantice, în „luna iubirii” la Warner TV
https://www.ziarulmetropolis.ro/comedii-si-drame-romantice-in-luna-iubirii-la-warner-tv/

Comedii şi drame romantice, cu Julia Roberts, Ryan Gosling, Rachel McAdams, Jack Nicholson, Ellen Barkin, Owen Wilson, Javier Bardem, Steve Carell şi Emma Stone, se regăsesc în programul lunii februarie la Warner TV.

Un articol de Liliana Matei|24 ianuarie 2022

Comedia romantică „Spărgătorii de nunți/ Wedding Crashers” (2005), regizată de David Dobkin va fi difuzată pe 7 febuarie, de la ora 20:15.

Filmul îi are în rolurile principale pe Owen Wilson și Vince Vaughn, iar din distribuție fac parte, între alții, Rachel McAdams, Christopher Walken, Isla Fisher, Jane Seymour și Bradley Cooper.

John și Jeremy sunt doi bun prieteni, afemeiați, care participă la petreceri de nuntă pentru a profita de atmosfera romantică. Ajung însă în conflict, după ce John o întâlnește și se îndrăgostește de Claire.

La People’s Choice Awards, actorii Owen Wilson și Vince Vaughn au fost desemnați cel mai potrivit duo de pe ecrane. Rachel McAdams a fost premiată la Teen Choice Awards și Hollywood Film Awards pentru rolul din această comedie.

De Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, de la ora 20:05, Warner TV va difuza „Mănâncă, roagă-te, iubește/ Eat Pray Love” (2010).

Lungmetrajul, cu Julia Roberts şi Javier Bardem în distribuţie, este regizat de Ryan Murphy.

Liz, o femeie aflată la a doua tinerețe, își dă seama că este implicată într-un mariaj nefericit și, după ce divorțează, decide să plece într-o călătorie prin lume pentru a se descoperi. Ea ajunge de la New York în Italia, apoi India și Bali, unde se regăsește și își găsește și o nouă dragoste.

Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup și James Franco fac parte din distribuția lungmetrajului bazat pe cartea scrisă de Elizabeth Gilbert.

Drama romantică „Jurnalul/ The Notebook” (2004; foto) este inclusă în programul Warner TV pe 16 februarie, la ora 20:15.

Protagoniști ai filmului regizat de Nick Cassavetes sunt Gena Rowlands, mama regizorului, James Garner, Ryan Gosling și Rachel McAdams.

Bazat pe romanul omonim al lui Nicholas Sparks, filmul spune o poveste de dragoste din anii 1940. Un bărbat sărac se îndrăgostește de o tânără bogată, însă relația lor este condamnată din cauza diferențelor sociale. Întâmplările sunt citite, dintr-un caiet, de un bătrân unei femei internate, ca și el, la un azil.

Lungmetrajul a devenit unul cult, fiind unul dintre cele mai populare ale anilor 2000, cu numeroase distrincții, între care opt Teen Choice Awards, un Satellite Award și un MTV Movie Award.

Jack Nicholson și Ellen Barkin joacă rolurile principale în comedia „Când bărbații nu-ți dau pace/ Man Trouble” (1992), difuzată de Warner TV pe 21 februarie, de la ora 20:20.

Acțiunea filmului regizat de Bob Rafelson are în centru un dresor de câini de pază care este șantajat să fure un manuscris de la unul dintre clienții lui.

Din distribuție fac parte Harry Dean Stanton, Beverly D’Angelo și Paul Mazursky.

Pe 28 februarie, de la ora 20:15, va putea fi urmărită comedia romantică „A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love” (2010), regizată de Glenn Ficarra și John Requa, cu o distribuție de excepție.

Steve Carell este Cal, căsătorit cu Emily, interpretată de Julianne Moore. Relația lor se deteriorează și ajung să se despartă. Într-un bar, Cal îl cunoaște pe Jacob, expert în a cuceri femei frumoase jucat de Ryan Gosling, care îi împărtășește din cunoștințele sale. Viața lui Cal ia o turnură complet neșteptată, având în vedere că noul lui prieten începe o relație cu fiica lui mai mare, interpretată de Emma Stone, și el este implicat, fără voie, într-un scandal la școala fiului mai mic.

Din distribuție fac parte și Marisa Tomei, Kevin Bacon, Josh Groban și John Carroll Lynch.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

15
/05
/22

TIFF propune la ediţia din acest an un Focus Polonia, care cuprinde o selecție a Festivalului Internațional de Film New Horizons din Wrocław, producții contemporane, filme cult  și o retrospectivă Krzysztof Kieślowski.

12
/05
/22

“Unde este Anne Frank?, în regia israelianului Ari Folman, este o modalitate inedită prin care publicul poate aprofunda istoria dincolo de manualele școlare sau cărțile de istorie, un promotor al memoriei și al cultivării valorilor democratice, un instrument al educației despre Holocaust, despre importanța combaterii discriminării, rasismului și a atitudinilor extremiste”, declară reprezentanții Institutului Național pentru Studierea Holocaustului în Romania “Elie Wiesel”, în contextul lansării filmului în cinematografele din țară începnd cu 20 mai.

12
/05
/22

În paralel cu cea de-a 15-a ediție a festivalului One World Romania, în luna mai se vor desfășura mai multe evenimente KineDok, inclusiv în cadrul festivalului. Programul promovează filmul documentar în spații neconvenționale din șase țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croația, Georgia și România.

10
/05
/22

Cel mai complex proiect documentar dedicat naturii din România vine la HBO Max. „România sălbatică”, realizat de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, va putea fi vizionat de abonații platformei de streaming din 12 mai, pe parcursul a trei episoade. În iulie, miniseria va fi difuzată și pe HBO.

09
/05
/22

Walter Robinson, jurnalistul care a condus echipa Spotlight din cadrul publicației Boston Globe în investigația care a primit în 2003 premiul Pulitzer pentru Public Service vine la București, pentru cea de-a 11-a ediție Superscrieri.

29
/04
/22

CRONICĂ DE FILM "Spioni de ocazie" (2021), noul documentar al Oanei Giurgiu, disponibil în cinematografe, aduce în atenţie o poveste fascinantă de spionaj din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care a vizat şi România. Formal, însă, filmul nu se ridică la înălţimea subiectului său.