Comportament scandalos la proiecţiile filmului “Cincizeci de umbre ale lui Grey”
https://www.ziarulmetropolis.ro/comportament-scandalos-la-proiectiile-filmului-cincizeci-de-umbre-ale-lui-grey/

Mai multe proiecţii ale filmului “Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, care au avut loc recent în Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, au fost marcate de o serie de comportamente scandaloase ale spectatorilor.

Un articol de Petre Ivan|20 februarie 2015

La Glasgow, în Scoţia, trei femei au fost arestate după ce au agresat un bărbat în timpul unei proiecţii a filmului “Cincizeci de umbre ale lui Grey“, pe 14 februarie. Potrivit presei britanice, bărbatul le-a cerut celor trei femei să păstreze liniştea în timpul filmului.

Ca răspuns, cele trei femei l-au agresat fizic. Au existat câteva articole în presă care spun că bărbatul – al cărui nume nu a fost dat publicităţii – a fost lovit şi cu o sticlă, însă reprezentanţii cinematografului au negat această informaţie, potrivit revistei Vanity Fair.

Cele trei femei au fost escortate în afara cinematografului de poliţiştii scoţieni şi au fost puse sub acuzare pentru tulburarea ordinii publice, informează contactmusic.com.

Se pare că femeile arestate nu reprezintă singurul exemplu de comportament nepotrivit adoptat de unii dintre spectatorii din acelaşi cinematograf. Un alt martor, citat de The Telegraph, afirmă că mai multor femei li s-a făcut rău în holul cinematografului.

“Acolo erau mai multe femei incredibil de bete, care vomitau pe hol şi pe coridoare. S-au primit şi câteva plângeri, în urma unei alte proiecţii, în acelaşi cinematograf, din cauza unor spectatori beţi şi gălăgioşi”, a spus acelaşi martor.

Pe de altă parte, în statul american Florida, mai mulţi adolescenţi, în număr de peste 100, au jefuit un mall după ce reprezentanţii unui cinematograf le-au interzis accesul în sală. Potrivit publicaţiei Kansas Star, adolescenţii nu au avut voie să intre la acel film întrucât pelicula a primit clasificarea “R”, care impune ca orice spectator sub 17 ani să fie însoţit în sală de un adult.

“Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, considerat “cel mai provocator film al ultimului deceniu” de presa americană, a fost interzis în China şi în alte ţări, chiar dacă scenele de sex care se regăsesc în cartea omonimă, scrisă de autoarea E.L. James, sunt “mai blânde” în adaptarea cinematografică.

Foto: Comportament scandalos, Cincizeci de umbre ale lui Grey – cinemagia

25
/09
/20

A XII-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii.

25
/09
/20

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de referință, anunță datele de lansare pentru titlurile din portofoliu care vor intra în circuitul cinematografic până la finalul anului 2020.

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »