CONCURS: „Le salon des enfants terribles“ la Caffe D’arthe
https://www.ziarulmetropolis.ro/concurs-le-salon-des-enfants-terribles-la-caffe-darthe/

Răspunde printr-un comentariu pe site la întrebarea „Care sunt actorii deştepţi şi deschişi despre care Iris Spiridon vorbeşte în interviul dat pentru Ziarul Metropolis?“ şi eşti înscris automat la tragerea la sorţi pentru o invitaţie de două persoane.

Un articol de Judy Florescu|27 martie 2013

Luni, 1 aprilie, primești o invitație secretă într-un salon privat. Vei putea privi „prin gaura cheii“ un teatru de cameră, intens și intim, unde îi vei zări pe: Letiţia Vlădescu, Istvan Teglaş, Pavel Ulici şi Ana Ivan. „Le salon des enfants terribles“ al lui Iris Spiridon, după Jean Cocteau se joacă la Caffe D’arthe (str. Popa Nan, nr. 7) de la ora 20.00.
Rezervări: 0747.013.106
Intrare: 20 lei
„Ideea a pornit de la faptul că îmi place să citesc şi mă inspiră mult mai mult literatura decât dramaturgia. Cartea asta o citisem demult şi-mi plăcuse, atât povestea cât şi întreg universul lui Jean Cocteau care porneşte de acolo. M-a atras faptul că nu era o poveste foarte aşteptată, era un «incest» mai subtil cumva, un univers codat, care merită să fie transpus prin toată arta lui Cocteau“, a declarat Iris Spiridon.

Răspunde printr-un comentariu pe site la întrebarea „Care sunt actorii deştepți şi deschişi despre care Iris Spiridon vorbeşte în interviul acordat Ziarului Metropolis?“ şi ești înscris automat la tragerea la sorţi pentru o invitaţie cu două locuri.

Rezultatul concursului va fi anunţat vineri, 29 martie, pe site-ul ziarului şi pe pagina noastră de Facebook.

Foto sus: Dani Ioniţă

 

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Pagina 4 din 7« Prima...23456...Ultima »