CONCURS: „Le salon des enfants terribles“ la Caffe D’arthe
https://www.ziarulmetropolis.ro/concurs-le-salon-des-enfants-terribles-la-caffe-darthe/

Răspunde printr-un comentariu pe site la întrebarea „Care sunt actorii deştepţi şi deschişi despre care Iris Spiridon vorbeşte în interviul dat pentru Ziarul Metropolis?“ şi eşti înscris automat la tragerea la sorţi pentru o invitaţie de două persoane.

Un articol de Judy Florescu|27 martie 2013

Luni, 1 aprilie, primești o invitație secretă într-un salon privat. Vei putea privi „prin gaura cheii“ un teatru de cameră, intens și intim, unde îi vei zări pe: Letiţia Vlădescu, Istvan Teglaş, Pavel Ulici şi Ana Ivan. „Le salon des enfants terribles“ al lui Iris Spiridon, după Jean Cocteau se joacă la Caffe D’arthe (str. Popa Nan, nr. 7) de la ora 20.00.
Rezervări: 0747.013.106
Intrare: 20 lei
„Ideea a pornit de la faptul că îmi place să citesc şi mă inspiră mult mai mult literatura decât dramaturgia. Cartea asta o citisem demult şi-mi plăcuse, atât povestea cât şi întreg universul lui Jean Cocteau care porneşte de acolo. M-a atras faptul că nu era o poveste foarte aşteptată, era un «incest» mai subtil cumva, un univers codat, care merită să fie transpus prin toată arta lui Cocteau“, a declarat Iris Spiridon.

Răspunde printr-un comentariu pe site la întrebarea „Care sunt actorii deştepți şi deschişi despre care Iris Spiridon vorbeşte în interviul acordat Ziarului Metropolis?“ şi ești înscris automat la tragerea la sorţi pentru o invitaţie cu două locuri.

Rezultatul concursului va fi anunţat vineri, 29 martie, pe site-ul ziarului şi pe pagina noastră de Facebook.

Foto sus: Dani Ioniţă

 

18
/09
/13

„Costumul” (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk, se va juca la Opera Naţională Bucureşti pe 22 și pe 23 septembrie, de la ora 19.00. Participând la concurs, puteți câștiga o invitație dublă pentru reprezentația de pe 23 septembrie.

07
/09
/13

Ziarul Metropolis vă oferă o invitație dublă la spectacolele pe care Andreea Novac și István Téglás le vor susține, marți, 10 septembrie, de la ora 21:00, la Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu (Bd. Mărășești, nr. 80-82).

Pagina 5 din 7« Prima...34567