CONCURS: „Le salon des enfants terribles“ la Caffe D’arthe
https://www.ziarulmetropolis.ro/concurs-le-salon-des-enfants-terribles-la-caffe-darthe/

Răspunde printr-un comentariu pe site la întrebarea „Care sunt actorii deştepţi şi deschişi despre care Iris Spiridon vorbeşte în interviul dat pentru Ziarul Metropolis?“ şi eşti înscris automat la tragerea la sorţi pentru o invitaţie de două persoane.

Un articol de Judy Florescu|27 martie 2013

Luni, 1 aprilie, primești o invitație secretă într-un salon privat. Vei putea privi „prin gaura cheii“ un teatru de cameră, intens și intim, unde îi vei zări pe: Letiţia Vlădescu, Istvan Teglaş, Pavel Ulici şi Ana Ivan. „Le salon des enfants terribles“ al lui Iris Spiridon, după Jean Cocteau se joacă la Caffe D’arthe (str. Popa Nan, nr. 7) de la ora 20.00.
Rezervări: 0747.013.106
Intrare: 20 lei
„Ideea a pornit de la faptul că îmi place să citesc şi mă inspiră mult mai mult literatura decât dramaturgia. Cartea asta o citisem demult şi-mi plăcuse, atât povestea cât şi întreg universul lui Jean Cocteau care porneşte de acolo. M-a atras faptul că nu era o poveste foarte aşteptată, era un «incest» mai subtil cumva, un univers codat, care merită să fie transpus prin toată arta lui Cocteau“, a declarat Iris Spiridon.

Răspunde printr-un comentariu pe site la întrebarea „Care sunt actorii deştepți şi deschişi despre care Iris Spiridon vorbeşte în interviul acordat Ziarului Metropolis?“ şi ești înscris automat la tragerea la sorţi pentru o invitaţie cu două locuri.

Rezultatul concursului va fi anunţat vineri, 29 martie, pe site-ul ziarului şi pe pagina noastră de Facebook.

Foto sus: Dani Ioniţă

 

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567