Conspiratia: câştigă două invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/conspiratia-castiga-doua-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul Conspiratia (Closed Circuit), valabile în week-end-ul 12-13 octombrie, la Movieplex Cinema Plaza România.

Un articol de Corina Vladov|10 octombrie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul Conspiratia (Closed Circuit), valabile în week-end-ul 12-13 octombrie, la Movieplex Cinema Plaza România.

În thrillerul Conspiratia, un caz internaţional de terorism îi aduce laolaltă pe doi foşti iubiţi care trebuie să formeze acum o echipă de apărare, ceea ce le va pune la încercare limitele loialităţii lor şi le va pune vieţile în pericol.

Într-o dimineaţă, o piaţă aglomerată din Londra e distrusă de o explozie. Începe o vânătoare de oameni în urma căreia numai un singur membru al unei celule de terorism suspectate supravieţuieşte, Farroukh Erdogan (Denis Moschitto); acesta e arestat şi dus la închisoare.

conspiratia

Eric Bana şi Rebecca Hall, într-o scenă din filmul Conspiratia

Încep acum pregătirile pentru ceea ce urmează să devină procesul secolului. Dar există un obstacol: guvernul va folosi dovezi clasificate ca fiind ultrasecrete pentru a-l pune sub acuzare pe Erdogan, atât de secrete încât nici el şi nici avocaţii lui nu au permisiunea să le vadă.

Din această cauză, procurorul general (Jim Broadbent, laureat cu Oscar), consideră că e necesar să numească un avocat al apărării suplimentar, aprobat de guvern, în persoana Claudiei Simmons-Howe, interpretată de Rebecca Hall, nominalizată la Globurile de Aur; aceasta are autorizaţia necesară pentru a avea acces la probe ultrasecrete şi poate, astfel, să ceară descretizare totală când procesul va ajunge la sesiuni cu uşile închise.

Citiţi şi: Cinepolitica Extra Time prezintă thriller-ul politic „Closed Circuit”

Regulile pentru acest avocat special sunt clare: odată ce i se va acorda accesul la dovezi, Claudia nu va mai putea comunica nici măcar cu inculpatul sau cu ceilalţi membri ai echipei de avocaţi care îl apără.

Dar, chiar când cazul e pe cale să ajungă în instanţă, avocatul lui Erdogan moare brusc, fiind înlocuit de un nou avocat, Martin Rose (Eric Bana). Martin e tenace, hotărât, inteligent dar şi un fost iubit de-al Claudiei. Cei doi avocaţi fac un pact ca incomod să-şi ţină secretă fosta relaţie. Dar, pe măsură ce Martin începe să lucreze la caz, descoperă o conspiraţie sinistră, una care îl va apropia periculos de mult de Claudia.

Participă la concurs, pentru a câştiga invitaţii la Conspiratia!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, cine semnează regia acestui film, până vineri, 11 octombrie, la ora 11.00. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă în week-end-ul 12-13 octombrie, la Movieplex Cinema Plaza România.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), vineri, 11 octombrie, între orele 12.00 și 18.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Movieplex Cinema Plaza România.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT! Câştigătorii sunt Florentina Şontea şi Adrian Marin. Îi invităm astăzi să-şi ia invitaţiile la film de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, între orele 12.00 şi 18.00.

Foto din Conspiratia – capturi film

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.