Creații lucrate manual, la Bounty Fair #33
https://www.ziarulmetropolis.ro/creatii-lucrate-manual-la-bounty-fair-33/

Sărbătorile Pascale şi luna aprilie aduc motivaţie, soare, energie pozitivă, dăruire, ţinute colorate şi vesele, planuri pentru vacanţă şi câte şi mai câte. La Bounty Fair #33, Ediţia de Florii şi Paşti, vei găsi un târg care reuneşte aproximativ 60 de artişti români şi creaţii lucrate manual, cu design propriu.

Un articol de Liliana Matei|18 martie 2018

Scopul evenimentului constă în promovarea creativității şi talentului romȃnesc, informarea oamenilor cu privire la calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativă a celor mici și celor mai mari.

În esență, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi la Bounty Fair #33, Ediția de Florii și Paști?

  • un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de primăvară sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba;

  • cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 60 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație;

  • ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative;

  • tombolă cu premii pe loc;

  • zonă de restaurant;

  • atmosferă caldă de sărbătoare, oameni comunicativi și deschiși, creativitate și mai ales, primăvara.

Data: 31 martie – 1 aprilie 2018

Program: 10:00- 19:00

Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46 (aproape de Grădina Icoanei, la intersecţia străzii Arthur Verona cu Dionisie Lupu)

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/persoană/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook.

23
/09
/22

Pe 25 septembrie și pe 1 și 2 octombrie, de la ora 19:00, NO RA – Femininul norilor revine la Muzeul Național al Literaturii Române (str. Nicolae Crețulescu nr. 8). Spectacolul, o instalație performativă inspirată din romanul cu puternice accente biografice ”Hipodrom” de Nora Iuga, prezintă în fața spectatorilor viața încercată, dar plină de lumină a uneia dintre cele mai iubite și apreciate autoare contemporane române: Nora Iuga.

23
/09
/22

The Future Lab este un proiect lansat de rețeaua Centrelor Cehe cu ocazia președinției Cehiei a UE în a doua jumătate a anului 2022. La București, programul va consta în 4 evenimente care abordează sustenabilitatea din diferite perspective - știință și greenwashing, design și inovare, comunități, infrastructură urbană și alimentație.

22
/09
/22

Romanian Jewelry Week 3.0 sărbătorește bijuteria contemporană între 5 și 9 octombrie cu expoziții, conferințe, workshop-uri de bijuterie și târguri și peste 190 de designeri români și internaționali care vor expune mii de creații de bijuterie. Ca în fiecare an, Romanian Jewelry Week oferă posibilitatea pasionaților de bijuterie să cumpere piesele preferate în cadrul Târgului de bijuterie ROJW 3.0 între 8 și 9 octombrie la Biblioteca Națională.

21
/09
/22

În perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, Institutul Cultural Român de la Paris organizează expoziția „INTROSPECȚII/INTROSPECTIONS” a artiștilor români Suzana Fântânariu (pictură, grafică, instalații), Anca Szönyi Thomas (fotografie, mixed media) și Dorin Crețu (pictură, fotografie digitală). Curatori sunt Ludwig Otte și Anca Szönyi Thomas.

21
/09
/22

Pentru trei zile, 23-25 septembrie 2022, Asociația CRIES a pregătit un spațiu pentru o varietate de experiențe în ritm „la pas" și un program ce oferă multiple perspective despre legăturile dintre hrană, cultură și consum durabil, dorind să inspire comunitatea locală și să se lase inspirați de toate experiențele și acțiunile care ne permit să încetinim ritmul de consumare a resurselor noastre și ale planetei.

20
/09
/22

Goethe-Institut București este în căutare de minți creative pentru dezvoltarea unor jocuri video autentice, relevante din punct de vedere social. În acest scop, organizează un game jam inedit de 48 de ore hibrid, între 7 și 9 octombrie 2022. Dezvoltarea jocului se va desfăşura online iar cei din Bucureşti pot participa la evenimentul de deschidere la sediul Goethe-Institut.

12
/09
/22

GREEN HOURS LIVE(S) caută povești și istorii personale legate de Green Hours, pe care le va transforma într-o instalație multimedia.